Meditație 27 Ianuarie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1698-27-ianuarie-3]27 Ianuarie (3)[/url]
<span style="font-size: 12pt">

„ Sa vorbiti si sa lucrati ca niste oameni care au sa fie judecati de o lege a slobozeniei:caci judecata este fara mila pentru cei ce n-au avut mila; dar mila biruieste judecata.” Iacov 2:12-13



Predicatorul Down South, a povestit ca într-o biserica a fost ales un predicator mai în vârsta, care în fiecare duminica predica având subiectul „ Botezul prin imersiune!” Desi membrii bisericii erau de acord cu aceasta doctrina, la un moment dat, acestia s-au saturat sa auda aceeasi predica.</span>
În acele momente, diaconii bisericii s-au hotarât sa o rezolve într-un mod diplomatic, fara a crea disensiuni . De aceea într-o duminica, înainte ca pastorul lor sa mearga sa predice, au scris un bilet cu litere mari, pe care l-au pus pe amvon.
Cînd pastorul se pregatea sa citeasca textul pe care îl pregatise, a observat biletul si când l-a deschis, a citit mesajul:” noi diaconii bisericii, consideram ca sunteti înzestrat si capabil sa tineti o predica fara sa va folositi notitele pe care le-ati pregatit. De aceea va rugam ca astazi sa ne predicati din Genesa 1:1.
Diaconii au cautat mult un text din Scriptura, care sa nu aiba nici o referire la „Botezul prin imersiune”. De aceea dupa multe discutii asupra optiunilor care au fost prezentate, acestia au cazut de acord ca textul din Gen.1:1, care spune: „ La început Dumnezeu a facut cerurile si pamântul!”, este cel mai potrivit .
Dupa ce pastorul a citit biletul, s-a ridicat si a citit textul care i-a fost indicat de trei ori, iar când si-a început predica a spus:” Acest text ne prezinta momentul când Dumnezeu a creat Cerurile si pamântul. Dupa câte îmi mai aduc aminte din geografia care am învatat-o la scoala, pamântul este o parte uscat si ¾ apa. <span lang="ES-CO" style="font-size: 12pt">Faptul ca este asa de multa apa, ma

conduce spre subiectul care îmi este asa de placut: „Botezul prin imersiune!”</span>
A spune lucrurile într-un mod delicat si pe ocolite, nu lucreaza pentru anumite persoane; nu-i asa? Unii oameni sunt asa de prinsi de obisnuinta si de traditie, încât nu se trezesc decât atunci când sunt confruntati direct.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca nu mai vreau sa ma lupt ca sa pastrez o credinta moarta, ajuta-ma sa descopar ceea ce este relevant si sa lucrez dupa voia Ta, pentru ca sa pot dovedi o credinta vie. Amin.

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]-->

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Ianuarie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferește-te de basmele lumeși și băbești. Caută să fii evlavios. ( 1 Timotei 4:7 )