Meditație 26 Ianuarie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 90
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1699-26-ianuarie-3]26 Ianuarie (3)[/url]
<span lang="PT-BR" style="font-size: 12pt">

„ Tot asa si voi: acum sunteti plini de întristare ;dar Eu va voi vedea iarasi, inima vi se va bucura, si nimeni nu va va rapi bucuria voastra.” Ioan 16:22</span>
O mama si-a pierdut pe fiul ei care a murit din cauza unei supradoze de heroina, pe când avea doar 17 ani. Dupa înmormântare, timp de aproape o luna de zile, acea mama n-a mai putut sa faca nimic. A plâns zi si noapte, pâna când si-a pierdut puterile si orice motivatie pentru a mai trai.
Într-o zi însa, o vecina mai în vârsta, a vizitat-o si când i-a vazut durerea, i-a spus: „da-i lui Dumnezeu necazul tau; si El îti va da bucurie cât pentru 100 de fii si fiice!”
Dupa ce s-au rugat împreuna, acea vecina i-a promis mamei îndurerate, ca va continua sa se roage pentru ea, în fiecare zi.
La numai câteva zile în care cele doua femei s-au rugat pentru aceste probleme, mama care si-a pierdut fiul si-a zis: „ ce-ar fi sa fac ceva pentru toti copiii care au probleme din cauza drogurilor, pentru ca alte mame sa nu ajunga sa traiasca aceeasi durere?”
Hotarând sa faca ceva pentru a-i ajuta pe altii, a doua zi , a mers la centrul medical , unde erau internati acesti copii si adolescenti, si a cerut permisiunea sa-i îngrijeasca si sa vorbeasca personal cu fiecare dintre ei.
Slujirea ei a fost atât de eficienta, încât dupa câteva saptamâni conducerea spitalului a hotarât sa o angajeze.
Astazi, acea mama lucreaza cu norma întreaga în acelasi spital, având pe fiselei ei de evidenta aproape 100 de copii si adolescenti, care cu totii îi spun „mama!”
În acest fel, Dumnezeu a rasplatit-o de 100 de ori mai mult pentru ceea ce pierduse.
Desi înca mai poarta în inima durerea pentru pierderea fiului ei, viata i s-a schimbat radical, pentru ca a gasit un scop suprem, pentru care a înteles ca merita sa traiasca.
<span style="font-size: 12pt">În mijlocul lumii în care traim, sunt multe lucruri care ne ranesc. Nu lasa însa ca durerea sa te doboare. Fii gata sa faci ceva pentru cei care te înconjoara, implicându-te în orice slujire pentru a-i ajuta, si viata

ta nu va mai fi la fel.</span>
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fac ceva în numele tau, pentru ca si durerea din inima mea sa înceteze. Amin.

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]-->

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Ianuarie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai mare curaj este să ceri ajutorul la nevoie!