Meditație 17 Ianuarie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 93
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1708-17-ianuarie-3]17 Ianuarie (3)[/url]
„ Caci Împaratia lui Dumnezeu nu este mîncare si bautura, ci neprihanire, pace si bucurie în Duhul Sfînt.” Romani 14:17
În viziunea Sa, Domnul Isus, a anticipat starea la care trebuie sa ajunga omenirea. El a prevazut o lume în care Dumnezeu sa domneasca în inima tuturor oamenilor, prin neprihanire, pace si dreptate. O lume a dragostei si-a unitatii.
Ca unii care îl urmam pe Domnul, trebuie sa avem aceiasi perspectiva a Împaratiei. Acest lucru este posibil si a fost si experimentat de credinciosii din Welsh.
În secolul al XIX –lea, în timpul marilor treziri spirituale din Welsh, oamenii din acea zona, au fost atinsi de prezenta si cercetarea Duhului lui Dumnezeu. În urma acestei experiente, a început un timp de marturisire a pacatelor si de restituire a lucrurilor dobîndite pe nedrept. Aceasta stare de pocainta, a creat multe probleme Santierului de Reparatii si Întretinere a Navelor.În decursul anilor, muncitorii ce lucrau în port si în Santierul de Reparatii, au sustras tot felul de lucruri de la locul lor de munca. Au furat de la echipamente, pîna la cele mai neasteptate lucruri.
Sub cercetarea Duhului lui Dumnezeu, acesti oameni au dorit sa-si îndrepte viata, de aceea au început sa aduca înapoi la santier lucrurile pe care le-au luat fara sa întrebe pe nimeni. Datorita acestui fapt, în scurt timp în curtea santierului s-a adunat o mare gramada de lucruri returnate.
Nestiind cum sa procedeze în fata acestei situatii, conducerea santierului a scris un mare afis, pe care se putea citi: „ Daca ai fost cercetat de Dumnezeu si ai hotarît sa aduci înapoi lucrul pe care l-ai furat, Conducerea Santierului îti acorda iertare si doreste sa pastrezi lucrul pe care l-ai furat, folosindu-l ca si cum ti-ar apartine!”
Avem o dovada a prezentei Împaratiei lui Dumnezeu, doar atunci cînd vedem oameni care sunt gata sa se pocaiasca, sa-si marturiseasca pacatul si sa restituie ceea ce nu le apartine, sau si-au însusit pe nedrept. Daca te numeri printre acesti oameni, atunci esti un fiu al Împaratiei!
Rugaciune: Doamne Isuse; am nevoie de iertarea Ta si deajutorul Tau, pentru a da înapoi ceea ce nu-mi apartine. Ajuta-ma sa fiu gata pentru aceasta jertfa, aratînd astfel ca sunt parte a Împaratiei. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Ianuarie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Educaţia este mişcarea din întuneric spre lumină. (Allan Bloom)