Meditație 12 Ianuarie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 78
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1713-12-ianuarie-3]12 Ianuarie (3)[/url]
<span style="font-weight: bold">„ În EL, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca sa fim sfinti si fara prihana înaintea Lui, dupa ce în dragostea Lui, ne-a rânduit mai dinainte sa fim înfiati prin Isus Hristos, dupa buna placere a voiei Sale.” Efeseni 1:4-5</span>
Putem cunoste ce înseamna adevarata libertate, doar atunci când descoperim ca suntem alesi de Dumnezeu, si rânduiti prin Hristos pentru a fi copiii lui Dumnezeu.
În binecuvântarea rostita la începutul epistolei pe care a scris-o celor din Efes, apostolul Pavel arata ca înainte de întemeierea lumii, Dumnezeu ne-a ales pentru El. Înainte de a fi luat fiinta lucrurile pe care le vedem, Dumnezeu ne-a rânduit ca prin Hristos, sa fim adoptati în familia Sa, ca si copii ai Sai.
Declaratia „în Hristos” sau „prin Hristos” este repetata de zece ori în aceasta epistola pe care apostolul Pavel o adreseaza efesenilor. De fiecare data când sunt mentionate, aceste declaratii, ele introduc noi binecuvântari pe care le putem avea prin Hristos, sau fiind în Hristos.
Dumnezeu nu are nepoti si nici stranepoti; ci numai copii. Înaintea Lui, toti avem acelasi statut si aceleasi oportunitati ce revin starii de „copii ai lui Dumnezeu!”
Te-ai gândit vreodata la aceste binecuvântari? Daca te simti singur, neimportant si dispretuit de cei din jur, nu uita ca înaintea lui Dumnezeu esti cineva. Acest statut de „copil al lui Dumnezeu” ce-l primesti numai prin Hristos, ar trebui sa te motiveze ca în anul pe care l-ai început, sa traiesti altfel.
<span style="font-weight: bold">Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca prin Hristos m-ai adoptat în familia Ta, ajuta-ma sa traiesc ca si copil al Tau, si sa nu te fac de rusine niciodata. Amin.</span>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Ianuarie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu pierde niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumuseţea este autograful lui Dumnezeu – poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare...