Meditație 08 Ianuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 121
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1717-08-ianuarie]08 Ianuarie [/url]
<span style="font-weight: bold">„Avem încrederea acesta tare în Dumnezeu, prin Hristos. Nu ca noi prin noi însine suntem în stare sa gândim ceva ca venind de la noi. Destoinicia noastra, dimpotriva, vine de la Dumnezeu, care ne-a si facut în stare sa fim slujitori ai unui legamânt nou, nu al slovei, ci al Duhului; caci slova omoara, dar Duhul da viata.” 2Corinteni 3: 4-6</span>
Frank Tarkenton, a fost pentru multi ani, unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei de fotbal american Vikingii, din Minnesota. Datorita calitatilor sale, el a ajuns unul dintre cei mai buni pasatori din istoria competitiilor de fotbal american.
Ca fiu de pastor, el a stiut însa sa-si evalueze foarte bine pozitia, nu si-a pierdut simtul realitatii, si si-a pastrat un bun echilibru al vietii.
Unul dintre colegii sai, când a fost intervievat, a marturisit ca desi Tarkenton, este un fotbalist de ecceptie, în acelasi timp, este si un adevarat exemplu de modestie si cumpatare, ceea ce se întâlneste foarte rar pintre jucatorii de fotbal, care câstiga multe milioane de dolari pe sezon.
Când a fost întrebat despre debutul carierei sale, Tarkenton a declarat ca acest început a avut loc pe când era în colegiu, iar echipa sa din Georgia, juca împotriva celor din Texas.
În timpul acelei partide, el era unul dintre jucatorii de rezerva ai echipei din Georgia, caruia nimeni nu-i oferea nici o sansa pentru a depasi acest statut.
Pentru ca în jocul împotriva echipei din Texas, echipa sa avea mari dificultati în miscarea balonului, desi se ajunsese în cel de-al treilea sfert al partidei, înca nu marcasera nici un punct. Asa cum se întâmpla deseori când lucrurile merg din rau în mai rau, în acele momente si unul dintre aruncatorii din echipa sa, s-a accidentat. Pentru ca nu mai avea cu cine sa-l înlocuiasca, antrenorul a hotarât sa-l trimita pe el în teren.
Când a intrat pe teren, Tarkenton care nu mai jucase niciodata într-un meci oficial, a hotarât sa beneficieze de aceasta sansa, de aceea în minutele care au urmat, a dat cele mai reusite pase, ajutându-si echipa sa marcheze mai multe puncte si sa câstige meciul.
Atunci când a hotarât sa nu piarda sansa care i s-a oferit, pentru Tarkenton a început cea mai stralucita cariera, a unui mare sportiv, pe care lumea l-a cunoscut.
Nu cumva în anul care a trecut ai fost doar rezerva si ai stat pe banca,  fara ca cineva sa-ti ofere vreo sansa de reusita? În anul în care ai intrat, Dumnezeu îti ofera sansa unui nou început, si-a unei cariere stralucite în slujirea pe ogorul Împaratiei Sale. Vei profita oare de aceasta oportunitate?

<br style="font-weight: bold" /><span style="font-weight: bold">Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca îmi oferi a doua sansa, ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa Te slujesc cu credinciosie, pentru ca împreuna cu Tine sa am reusita. Amin.</span>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Ianuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Tot așa, și credința: dacă n-are fapte, este moartă în ea însăși. ( Iacov 2:17 )