Meditație 12 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 57
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1744-12-decembrie]12 Decembrie [/url]
„ Isus le-a vorbit din nou si a zis: „ Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vietii.” Ioan 8:12
Un pastor a povestit o întâmplare amuzanta despre o familie din Texas care în fiecare an obisnuia sa-si puna pe acoperisul casei litere mari înconjurate de lumini, care formau cuvântul „NOEL”.
Într-un an, tatal a fost însa foarte ocupat si n-a mai avut timp sa monteze acest mesaj cu mult înaintea Craciunului. În seara de ajun, cei ai casei si-au dat seama ca lipseste mesajul pe care îl transmiteau vecinilor si trecatorilor în fiecare an. De aceea l-au silit pe tatal lor sa monteze literele.
Pentru ca era o seara cu vânt aspru si deja se facuse întuneric, ca sa faca pe placul tuturor, tatal a urcat pe acoperis, a luat fiecare litera si cu mare greutate, a asezat-o în locasurile pregatite. Când totul parea gata, el a cerut unuia dintre fiii sai sa conecteze instalatia cu becuri electrice ce înconjura fiecare litera, la sursa de electricitate. Când s-a aprins lumina, în întuneric a aparut însa cuvântul „LEON”, numele fiului sau mai mic! În acele momente când toti ai casei se amuzau de greseala, Leon a înteles pentru prima data ca de fapt Craciunul este pentru el. Hristos s-a întrupat într-un staul din Betleem, pentru ca numele lui sa straluceasca.
Pentru ca si numele nostru sa straluceasca, trebuie sa-L lasam pe Hristos sa se nasca în inimile noastre si sa ne stapâneasca viata.



Rugaciune: Doamne Isuse; vino si-n inima mea, pentru ca sa pot gasi Adevarata Lumina. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Sufletul nostru nădăjduiește în Domnul; El este Ajutorul și Scutul nostru. ( Psalmii 33:20 )