Meditație 10 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 84
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1746-10-decembrie]10 Decembrie [/url]
„ Pe când erau ei acolo, s-a împlinit vremea când trebuia sa nasca Maria. Si a nascut pe fiul ei cel întâi nascut , L-a înfasat în scutece si L-a culcat într-o iesle, pentru ca în casa de poposire nu era loc pentru ei.” Luca 2:6-7
Îmi aduc aminte ca în copilarie, în aceasta vreme de advent, consultam toate cataloagele pe care le primeam în cutia postala, pentru a le cere parintilor sa-mi cumpere ca dar de Craciun , ceea ce-mi era de cea mai mare nevoie si la pretul cel mai mic.
De aceia în dreptul cadourilor pe care mi le doream, am scris pretul cel mai bun si locul de unde parintii puteu sa mi le cumpere, asteptând  astfel ca parintii sa ma aprecieze si pentru faptul ca i-am ajutat sa faca economie!
Pentu  darul pe care Dumnezeu ni-L ofera la Craciun, El n-a facut însa economie. În  dragostea Sa, El ni  L-a trimis pe însusi Fiul Sau, platind astfel pretul cel mai mare!
Vei aprecia la aceste sarbatori aceasta jertfa a dragostei, primind darul lui Dumnezeu ?



Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru darul Tau nespus de mare. Ajuta-ma sa-L accept prin credinta , pentru ca la aceste sarbatori  bucuria mea sa fie deplina în Tine. Amin


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
A fi curajos nu înseamnă a te arunca înainte în orice primejdie cu orice risc, ci a fi hotărât întotdeauna de a fi de partea adevărului.