Meditație 02 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 67
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1754-02-decembrie]02 Decembrie [/url]
‘El a facut luna ca sa arate vremile; soarele stie când trebuie sa apuna. Tu aduci întunericul, si se face noapte: atunci toate fiarele padurilor se pun  în miscare;’ Psalmul  104:19-20
Cu numai câteva saptamâni în urma, Romania a trecut la ora oficiala de iarna. Acest moment a armonoizat ceasurile fiecaruia dintre noi cu timpul standard.
Aceasta modificare a modului de cronometrare a timpului ce  a fost adoptata pentru a se folosi mai bine lumina naturala, îmi aduce aminte de o întâmplare traita de un fermier din Kansas.
Pentru ca avea o personalitate foarte puternica, acest fermier era foarte încapatânat si foarte hotarât în toate lucrurile pe care le înfaptuia.
Desi a ramas singurul din zona lui care sustinea aceasta idee, el afirma intotdeauna atunci când era întrebat,  ca cel mai mare rau care s-a întâmplat Americii, a fost alegerea lui Franklin Delano Roosevelt ca presedinte.
Fermierul îsi sustinea aceasta declaratie, deoarece îl acuza pe presedintele Roosevelt ca a aprobat legea prin care s-a introdus modificarea orara, pentru un timp oficial de iarna si un timp oficial de vara.
Desi aceasta lege a fost aplicata pe tot cuprinsul Statelor Unite, fermierul nu si-a modificat ceasul. Cu toate ca întârzâia tot timpul cu o ora, fapt observat de toti cei care îl cunosteau, fermierul nu s-a deranjat. El a trait si a murit dupa vechiul orar.
Când era întrebat de ce nu-si schimba ceasul, el folosea  si-o motivatie telologica spunând: ‘ eu nu schimb timpul lui Dumnezeu, cu timpul lui Roosevelt!’
Care îti este orarul dupa care îti conduci viata spirituala? Prin Hristos, Dumnezeu a adus o era noua, a harului, dragostei si-a credintei. Nu cumva ai ramas  pe vechi?



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca faci toate lucrurile noi, ajuta-ma sa-mi potrivesc viata dupa  voia Ta, pentru ca sa pot fi întotdeauna în armonie cu planul Tau. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ca niște buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi să slujească altora după darul pe care l-a primit. ( 1 Petru 4:10 )