Meditație 28 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 57
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1758-28-noiembrie]28 Noiembrie [/url]
<span style="font-weight: bold">‘Si dragostea sta nu în faptul ca noi am ubit pe Dumnezeu, ci în faptul ca El ne-a iubit pe noi, si a trimis pe Fiul Sau ca jertfa de ispasire pentru pacatele noastre. ‘ I Ioan 4:10</span>
Noi iubim, fiindca mai întâi am fost iubiti. Aceasta este una dintre cele mai neintelese dimensiuni ale dragostei.
Dragostea nu se manifesta în vid, ci este o virtute care trece de la o persoana la alta. Acest fapt face ca misiunea parintilor crestini sa fie mult mai importanta.
Psihologii au descoperit ca un copil care n-a fost iubit, nu poate sa iubeasca. În viata celui ce n-a primit dragoste, exista de fapt un gol, care se asteapta a fi umplut. Acest copil nu poate oferi dragoste, pentru ca mai întâi el are nevoie de ea, pentru a-si umple golul din suflet.
De aceea înainte de a oferi dragoste, fiecare trebuie mai întâi sa o primeasca.
Pe de alta parte, un copil crescut într-o atmosfera calda de familie unde fiind iubit, a primit tot ceea ce avea nevoie pentru viata, va dovedi siguranta si încredere în toate circumstantele vietii , fiind gata sa împarta aceleasi sentimente de dragoste cu toti cei din jur.
Acest fapt este adevarat si cu privire la exemplul dragostei dovedit de Hristos.
În zilele noastre multi crestini încearca sa iubeasca, fara a fi primit mai întâi dragostea lui Hristos. Acestia doresc sa ofere ceea ce de fapt nici ei nu poseda.
Aceasta este cauza pentru care cei mai multi esueaza în relatiile pe care le stabilesc.
De aceia putem spune ca avem capacitatea de a iubi, numai în masura în care primim dragostea lui Dumnezeu si traim în partasie cu El.
Fara aceasta legatura, tot efortul nostru este numai o încercare de a demonstra bune maniere. Fara dragostea care vine de la Dumnezeu, nu vom putea depasi granitele eului nostru şi sa ne investim viata în cei din jur.
O familie ce locuia într-un oras de pe coasta de rasarit a SUA, a mers în vacanta în Colorado. Dupa o zi în care au vizitat multe obiective turistice,când s-au întors la hotelul unde erau cazati, tatal a comandat o pizza.
Fiind foarte flamând, fiul acestora în vârsta de numai 5 ani, îi tot întreba pe parinti, când ajunge ospatarul? Ai rabdare; îl asigurau parintii.

Ospatarul este pe drum!
Vazând ca ospatarul întârzâie mai mult decât se astepta, la un moment dat copilul a carui rabdare a ajuns la capat s-a întors spre parinti si-a întrebat:’Tata; crezi ca ospatarul stie unde sa vina?’
Nu cumva ai ajus sa crezi asemenea acestui copil ca Domnul Isus, S-a ratacit pe drum si pentru tine, El întârzâie sa vina?
El stie bine adresa unde locuiesti si este chiar la usa inimii tale. Pentru a primi dragostea pe care El ti-o ofera, trebuie doar sa-i deschizi usa!
<span style="font-weight: bold">Rugaciune: Doamne Isuse;iarta-ma ca desi am asa mare nevoie de dragostea Ta, Te-am tinut atâta vreme la usa. Ajuta-ma sa-ti deschid inima prin credinta, pentru a primi astfel oferta dragostei Tale. Amin.</span>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
De veți voi și veți asculta, veți mânca cele mai bune roade ale țării. ( Isaia 1:19 )