Meditație 26 Noiembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 72
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1760-26-noiembrie-4]26 Noiembrie (4)[/url]
„ Prea iubitule, doresc ca toate lucrurile tale sa-ti mearga bine , si sanatatea ta sa sporeasca tot asa cum sporeste si sufletul tau. “ III Ioan 1:2
Într-un articol dintr-o revista pentru persoanele de vârsta a treia, Paul Harvey a publicat un interviu pe care l-a avut cu o doamna ce avea vârsta de 103 ani. Când a fost întrebata care este secretul longevitatii sale, si cum de este asa de activa chiar si la aceasta vârsta, Eva Ritzel a raspuns folosind doar câteva cuvinte: ” ca sa ajungi la vârsta de 103 ani, trebuie sa înveti sa fugi de doctor si de oameni!”.
Interpretând cuvintele ei, Harvey a aratat ca pentru a avea o viata activa si la o vârsta înaintata, trebuie sa-ti pastrezi trupul si inima în sanatate.
Ceea ce conteaza  însa cu adevarat nu-i conditia fizica, ci mai ales cea spirituala. Este bine ca astazi tot mai multi oameni sunt preocupati de conditia fizica. Facând gimnastica, manâncând sanatos, pastrând anumite limite si evitând excesele, acestia vor face ca trupul lor sa aiba vitalitate fizica pentru un timp mai lung.
Viata nu se masoara însa numai dupa aparentele fizice. Esenta ei depinde de vitalitatea spirituala. De aceea ceea ce esti pe dinauntru, este mai important decât ceea ce esti pe dinafara.
Întrebarea mea pentru tine în aceasta zi este nu cum arati atunci când te uiti în oglinda, ci ” cum te vede Dumnezeu atunci când priveste la inima ta?”
Daca unii cred ca vor trai mai mult îngrijindu-se doar de aparente, tu învata sa iubesti sincer, pentru ca pastrând o buna relatie cu tine însuti si cu cei din jur, sa poti ajunge frumos pe dinauntru si mai bine pregatit pentru viitor.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot avea o buna sanatate fizica si o buna sanatate spirituala. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Noiembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Iar acum, Domnul vorbește și zice: " În trei ani, ca anii unui simbriaș, slava Moabului va fi disprețuită, împreună cu toată această mare mulțime; și ce va rămâne va fi puțin lucru, aproape nimic. " ( Isaia 16:14 )