Meditație 22 Noiembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 78
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1764-22-noiembrie-4]22 Noiembrie (4)[/url]
„ Pe când vorbea el astfel, a venit un nor si i-a acoperit cu umbra lui;  ucenicii s-au înspaimântat, când i-au vazut intrând în nor. Si din nor s-a  auzit un glas care zicea: „Acesta este Fiul Meu prea iubit: de El sa  ascultati .” Luca 9:34-35
Atunci când Dumnezeu ne schimba inima, viata noastra creste în calitate.  Aceasta schimbare poate fi observata atât în viata apostoilor cât si în  viata tuturor celor ce au crezut sincer.
Pasajul biblic de astazi ne spune ca în timp ce apostolul Petru spunea  Domnului Isus ca ar fi bine sa faca trei colibe si sa ramâna pe munte, un  nor i-a acoperit pe toti cei ce erau prezenti la momentul schimbarii la  fata, iar conversatia lor a fost întrerupta de o voce care anunta: „  Acesta este Fiul Meu Preaiubit: de El sa ascultati!”
Prin aceasta marturie, pe acel munte înalt, apostolul Petru si ceilalti  ucenici au auzit vocea lui Dumnezeu Tatal, care confirma faptul ca Domnul  Isus este „Fiul Sau!”
Acest moment a fost o experienta cruciala în viata lui Petru, pentru ca din  acel timp, el L-a vazut pe Hristos altfel. Putem spune aceasta, deoarece  dupa multi ani de la acest eveniment, el a scris în a doua sa epistola:  „noi însine am auzit acel glas venind din cer, când eram cu El pe muntele  cel sfânt.” 2 Petru1:18
Desi dupa acest eveniment I s-au întâmplat multe lucruri Domnului Isus, pe  inima lui Petru a ramas înscrisa adânc aceasta experienta, care a marcat  momentul de început al transformarii din viata sa.
Ai un moment al vietii despre care sa spui ca atunci am auzit vocea lui  Dumnezeu? Daca pâna în aceasta zi n-ai trait aceasta experienta, opreste-te, lasa  modul în care vezi si interpretezi realitatea si asculta ce are sa-ti  spuna astazi Domnul.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; deschide-mi urechea inimii ca sa pot auzi bine vocea  Ta si sa înteleg ca Cel despre care îmi vorbesti este Fiul Tau. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Noiembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
La Domnul este scăparea: binecuvântarea Ta să fie peste poporul Tău. ( Psalmii 3:8 )