Meditație 18 Noiembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 68
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1768-18-noiembrie-4]18 Noiembrie (4)[/url]
”Semanatorul a iesit sa semene samînta. Pe cînd semana el, o parte din  samînta a cazut lînga drum: a fost calcata în picioare, si au mîncat-o  pasarile cerului ” Luca 8:5
Într-o noapte o doamna a visat ca mergea printr-un magazin nou. În timp ce  trecea de la un raion la altul, a ramas foarte surprinsa cînd L-a vazut pe  Domnul Isus lucrînd în spatele unei case de marcat. Ce este de vînzare la  acest raion? a întrebat ea foarte curioasa pe Domnul. Tot ceea ce-ti doreste  inima; i-a raspuns Domnul Isus Hristos!
I se parea de necrezut ca ea poate sa stea de vorba cu Domnul, fata în  fata, si ca Domnul tocmai îi spusese ca poate primi tot ceea ce-si doreste.  De aceea dupa ce s-a gîndit putin, acea doamna a cerut Domnului: pace,  dragoste, eliberare de frica si multa fericire! Doresc aceste roade nu  numai pentru mine, ci si pentru toti locuitorii pamîntului.
Auzindu-i cererea, Domnul a zîmbit; apoi i-a zis: „Cred ca ai înteles  gresit; draga mea! Aici noi nu vindem roade, ci numai semintele acestora!
Domnul Isus a spus o pilda despre semanatorul care a mers sa semene samînta.  Dar nu toate semintele pe care le-a semanat au ajuns sa germineze. Unele au  cazut lînga drum si au fost mancate imediat de pasari. O lata parte au cazut  pe stînca unde nu au gasit sol adecvat pentru încoltire. Iar o alte seminte  au cazut între spinii ce au înabusit noile plante.
Au fost însa si seminte care au cazut într-un pamant bun ce au încoltit, au  crescut si au adus roada . Unele 100 %, altele 60 %, iar altele 30 %.
Cred ca multi dintre cei ce au ascultat aceasta pilda spusa de Domnul, îsi  ziceau în inima lor: „ Ce vrea sa spuna Domnul cu acest exemplu? Se  asteptau sa auda învataturi teologice mult mai profunde, iar Domnul le  vorbea despre ceea ce era atat de cunoscut si obisnuit pentru ei!
Folosind însa aceste adevaruri arhi-cunoscute, Domnul Isus a dorit sa arate  ca nu toate semintele ajung sa aduca roada. Iar cele ce rodesc, nu au toate  aceeasi masura de rod! Samînta Cuvantului lui Dumnezeu care a ajuns în inima ta aduce roada? Iar  procentul rodirii este de 100 %?



Rugaciune: Doamne Isuse; Fii gradinarul  inimii mele, ajutându-ma sa  primesc, sa pastrez si sa las Cuvantul Tau sa rodeasca deplin si în viata  mea, pentru ca masura de rod pe care sa o culegi la seceris sa fie de 100%.  Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Noiembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Și la aceasta ați fost chemați; fiindcă și Hristos a suferit pentru voi, și v-a lăsat o pildă, ca să călcați pe urmele Lui. ( 1 Petru 2:21 )