Meditație 17 Noiembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 75
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1769-17-noiembrie-4]17 Noiembrie (4)[/url]
„Noi Îl iubim pentru ca El ne-a iubit întîi.” I Ioan 4:19
Fred Hermon obisnuia sa-si înceapa discursurile sale întreband audienta :  Stiti cumva cine a fost primul antrenor al lui Jim Thorpes (un medaliat la  olimpiada din 1912 la pentatlon si decatlon )? Stiti cine l-a învatat pe  Einstein aritmetica pe cand acesta era în clasa a II-a? Sau cine a a fost  profesorul de pian al marelui artist Pederewski?
Folosind aceeasi introducere, s-ar putea ca noi sa întrebam: „Cine a fost  învatatorul de scoala duminicala a lui Billy Graham?
Desi nu cunoastem raspunsul la aceste întrebari si nici numele celor ce au  împlinit aceste slujiri, putem sti însa cu siguranta ca acea jertfa a  dragostei depusa la începuturi, a fost urmata de un seceris bogat!
Bill Havens, urma sa reprezinte U.S.A. în echipa de canoe, la olimpiada din  1924. În acea vreme însa se confrunta cu o dilema. Primul sau copil urma sa  se nasca chiar în prima zi a competitiei. Sotia sa l-a încurajat sa mearga  la aceasta competitie, dar Bill a hotarat sa ramana acasa si s-o asiste la  nastere. Colegul sau de echipa a cîstigat medalia de aur.
Dar el a pierdut sansa de a o primi la categoria sa, pentru ca a ales sa  ramâna acasa. Ca totul sa fie si mai rau, copilul asteptat nici nu s-a  nascut respectand calculele parintilor, ci numai dupa trei saptamîni dupa ce  deja s-a încheiat competitia!
Dupa 24 de ani însa, acel baiat ce nu s-a nascut la timpul asteptat, l-a  sunat pe tatal sau din Helsinki anuntîndu-l ca a cîstigat medalia de aur la  olimpiada. Cînd s-a facut mare, Frank a început sa practice acelasi sport ca  tatal sau, aducându-i bucuria de a avea în familie medalia pe care o  pierdusera, pentru ca a decis sa ramîna lînga sotia lui si s-o asiste la  nastere.
Oricine este gata sa faca o jertfa a dragostei, în timp va avea parte de o  rasplata pe masura, pentru ca în mijlocul provocarilor vietii, dragostea  face diferenta.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; stapaneste si inima mea cu dragostea Ta, pentru ca  manifestarea ei prin viata mea, sa faca diferenta în orice împrejurare a  vietii. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Noiembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Prețuiește fiecare moment pe care îl ai. Ține minte că timpul nu așteaptă pe nimeni...ieri a fost istorie, mâine va fi mister, dar azi este un dar de la Dumnezeu.