Meditație 16 Noiembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1770-16-noiembrie-4]16 Noiembrie (4)[/url]
„Cîntati Domnului, voi cei iubiti de El, mariti prin laudele voastre Numele  Lui cel Sfînt!” Psalmul 30:4
Într-o zi, Benjamin Franklin, a primit de la un bun prieten o matura adusa  din India. Pe unul dintre firele de mei din matura, el a observat cîteva  seminte. Dorind sa probeze daca acestea mai germineaza, le-a cultivat cu  mare grija. Cînd prima recolta a fost gata de secerat, a împartit seminte de  mei tuturor prietenilor si vecinilor sai. În acest fel cultura de mei s-a  dezvoltat în multe colonii.
Prin încercarea sa, Franklin, nu numai ca a probat puterea de germinare a  acelor semkinte, dar a si introdus cultura de mei în America, punând  bazele industriei confectionarii de maturi.
Un efort minim este urmat uneori de o rasplata neasteptata; nu-i asa?  Pentru a trai aceasta binecuvântare, este nevoie sa lucram cu credinciosie  în toate domeniile vietii, fiind pregatiti ca ceea ce ai primit sa împartim  si altora.
Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa nu pastrez binecuvantarile pe care mi le dai  numai pentru mine, ci sa fiu gata sa le împart si altora. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Noiembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă crede cineva că este religios și nu-și înfrânează limba, ci își înșală astfel inima, religia unui astfel de om este zadarnică. ( Iacov 1:26 )