Meditație 15 Noiembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 69
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1771-15-noiembrie-4]15 Noiembrie (4)[/url]
„O alta parte a cazut în pamînt bun: a dat roada, care se înalta si crestea;  si a adus: una treizeci, alta saizeci, si alta o suta .” Marcu 4:8
Samînta ce a cazut într-un pamînt bun asa cum a aratat Domnul Isus, îi  reprezinta pe cei ce aud Cuvîntul, Il primesc si Il pastreaza în inima lor.  Aici aceasta încolteste, creste si aduce roada în proportie de 30% ,60%, sau  chiar de 100%.
Potrivit exemplului folosit de Domnul Isus în aceasta pilda, putem spune ca  orice fermier dupa ce a pregatit bine terenul, si a semanat o samânta buna,  se asteapta sa aiba un procent maxim de recolta , indiferent de cultura pe  care o cultiva .
Chiar daca o parte din samînta se pierde la semanat, Dumnezeu poate sa ne  dea o recolta bogata numai atunci când terenul este bine pregatit. Cum este  terenul inimii tale ? Lasa-l pe Hristos sa-ti desteleneasca inima si sa  o  transforme in pamînt bun, pentru ca roada spirituala din viata ta sa fie în  procent de 100%.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; schimba -mi inima pentru ca si viata mea sa fie  plina de roada spirituala a Duhului Sfînt. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Noiembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Piciorul meu stă pe calea cea dreaptă: voi binecuvânta pe Domnul în adunări. ( Psalmii 26:12 )