Meditație 14 Noiembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 105
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1772-14-noiembrie-4]14 Noiembrie (4)[/url]
„ Isus a raspuns: „Tu zici: „Daca poti!”….Toate lucrurile sînt cu putinta  celui ce crede!” Îndata tatal copilului a strigat cu lacrimi:”Cred Doamne!  Ajuta necredintei mele!”. Marcu 9:23-24
Într-o zi un administrator al unei sali de teatru a primit un telefon de la o  doamna care îi cerea ajutorul. Aceasta i-a spus ca si-a pierdut o brosa cu  diamante de mare pret, care poate sa fi cazut în sala de spectacol.  Administratorul i-a cerut domnei sa astepte la telefon, în timp ce el avea  sa trimita pe cineva sa caute în zona în care ea si-a avut locul.
În doar cîteva minute îngrijitorul s-a întors avînd în mîna acea bijuterie  deosebit de pretioasa. Cînd însa administratorul a ridicat receptorul pentru  a-i comunica acelei doamne vestea cea buna, linia era întrerupta. Doamna  închisese receptorul! Spre uimirea tuturor, aceasta nici n-a mai revenit cu  vreun alt telefon.
Desi brosa a fost gasita, administratorul n-a putut s-o înapoieze doamnei  care o pierduse, pentru ca legatura a fost întrerupta.
Ce situatie dureroasa! Dumnezeu a pregatit pentru noi o cale prin care sa  scapam de povara pacatului, primind ceea ce am pierdut: darul vietii si-al  rasplatirii vesnice. Numai ca si noi continuam sa traim o viata de durere,  amaraciune si disperare, ca acea femeie, pentru ca ne-am închis inima fata  de Dumnezeul care vrea sa ne anunte vestea cea buna.
Cineva a spus: Columb a descoperit o noua lume; Copernic a descoperit un  nou cer; dar Martin Luther, a descoperit un mare Dumnezeu! Un Dumnezeu plin  de mila si de dragoste, care este gata sa ne dea harul mîntuirii. Mântuirea  ne este asigurata si o gasim numai prin Hristos. Deschide-ti inima astazi  prin credinta si acest dar va fi si al tau .
Rugaciune: Dumnezeul dragostei; eu cred; ajuta necredintei mele. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Noiembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai bine să suferi tu din cauza adevărului decât să sufere el din cauza ta.