Meditație 12 Noiembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 78
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1774-12-noiembrie-4]12 Noiembrie (4)[/url]
„ Un om mânios stârneste certuri, si un înfuriat face multe pacate.”  Proverbe 29:22
De multe ori mânia te motiveaza sa faci lucruri ciudate; nu-i asa?
Cu câtiva ani de zileîn urma, o familie din Michigan a scris pentru o  revista de familie din S.U.A, experienta pe care ei au trait-o într-o  asemenea criza.
Aflati la o petrecere, William Merten, a început o cearta cu sotia sa  Clemens. Desi nu voiau sa fie observati de ceilalti participanti,  disensiunile dintre ei au devenit asa de mari încât au hotarât sa paraseasca  petrecerea.
Când au urcat în masina, cuvintele lor au început sa zboare ca niste sageti  otravite pe care le aruncau unul spre celalalt. Sotia lui mai ales s-a  deslantuit ca o adevarata furtuna.
Dupa câteva minute de cearta, în timp ce sotul conducea spre casa, sotia  lui a strigat spre el, spunându-i:”Nu mai vreau sa merg cu tine. Opreste  imediat masina si lasa-ma în strada!”
Când William a iesit de pe autostrada si a tras pe dreapta pe o straduta  laturalnica, sotia sa a deschis usa masinii cu mare furie si a coborât pe  trotuar.
Când sotul se pregatea sa plece, sotia lui a alergat însa spre masina, a  început sa bata în portiera si sa-i ceara sa-i deschida repede usa.
Dupa ce sotul a oprit masina si a deschis usa, când sotia sa a intrat în  masina, foarte speriata aceasta si i-a spus: „du-ma într-un cartier mai bun!”
Ce se întâmplase de fapt: prinsi de cearta pe care o aveau, n-au realizat  ca atunci când sotia a cerut sa coboare, au oprit pe o strada slab iluminata  dintr-un carier rau famat, iar sotia sa coborâse pe trotuarul pe care de  obicei stateau prostituatele.
A ramâne singur în timp de noapte pe o strada în acea zona de negri, era un  mare pericol chiar si pentru un barbat, cu cât mai mult pentru o femeie!
Acest incident însa a pus capat discutiei dintre cei doi soti, care dupa ce  au realizat ce s-a întâmplat, au început sa râda, împacându-se înainte  de-a ajunge acasa.
Nu cumva si-n viata ta sunt momente în care ti-ai dori sa fii într-un  cartier mai bun?
Nu astepta însa pâna vei ajunge la o schimbare a locuintei sau a adresei  tale; începe chiar acum prin schimbarea atitudinilor si atmosfera din  caminul tau nu va mai fi aceeasi.
Rugaciune: Dumnezeul Dragostei; te rog sa ma umpli de Dragostea Ta, pentru ca în  inima mea sa nu mai aiba loc nici un fel de mânie si rautate, iar caminul  meu sa ajunga într-un cartier mai bun. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Noiembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Poţi descoperi de ce se teme cel mai mult duşmanul tău observând cu ce încearcă să te sperie. (Eric Hoffer)