Meditație 11 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1775-11-noiembrie]11 Noiembrie [/url]
„ Caci Cuvântul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decât  orice sabie cu doua taisuri: patrunde pâna acolo ca desparte sufletul si  duhul, încheieturile si maduva, judeca simtirile si gândurile inimii.” Evrei  4:12
Donny Clower a povestit o întâmplare deosebita traita de Kirk Halley, un  batrân din localitatea sa natala din Mississippi. Într-o zi , domnul  Halley, s-a oprit din treburile pe care le facea prin casa si iesind afara,  dupa ce a privit câteva momente spre cer, a început sa alerge pe strada.
Unul dintre vecinii sai care l-a vazut alergând, i-a iesit înainte si  l-aîntrebat ce s-a întâmplat de alearga cu asa disperare.
“Nu vezi”; i-a raspuns Halley. “Fug pentru ca vine judecata lui Dumnezeu!” “Dar  de unde ai aflat asta?” a continuat vecinul. “Uita-te si vezi, asta scrie  si pe cer!” Îndreptându-si apoi degetul aratator spre un mesaj ce putea fi  citit pe cer, Halley a spus vecinului sau: Dumnezeu a scris acolo sus si  asta-i un semn al judecatii!
Domnule Halley; acolo sus scrie „Coca-Cola!” i-a raspuns vecinul. Un avion  a scris pe cer cu fum o reclama pentru Coca-Cola . Acel avion a plecat  acum, de aceea a ramas numai scrisul!”
Cum se poate asa ceva; a întrebat din nou domnul Halley? Priveste cu atentie  i-a spus vecinul. Avionul nu mai este dar au ramas literele C-O-C-A -  C-O-L-A!
Dupa ce s-a linistit, domnul Halley s-a întors acasa. A doua zi, s-a  reintors însa la vecinul sau pentru a discuta mai mult despre judecata lui  Dumnezeu si cum trebuie sa te pregatesti pentru ca în acea zi sa nu fugi din  prezenta Sa.
Dar unde voiai sa te ascunzi de judecata lui Dumnezeu  l-a întrebat la un  moment dat vecinul? Nu stiu; i-a raspuns domnul Halley, dar voiam sa fug  cât mai repede, numai ca judecata lui Dumnezeu sa nu ma ajunga!
Ce s-ar întâmpla daca judecata lui Dumnezeu ar începe chiar în aceste  minute? Nu cumva si tu ai cauta un loc în care sa te ascunzi?
Cu totii cautam sa aflam ce ne rezerva viata, ce se va întâmpla în viitor si  mai ales ce ne asteapta la urma; nu-i asa? Cei ce se judeca însa acum si-L  aleg pe Hristos ca Domn si Mântuitor al vietii lor, au siguranta ca nu vor  mai fi judecati odata cu lumea, pentru ca la venirea lui Hristos, ei vor  trece din moarte la viata.



Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa Te primesc prin credinta în inima mea si sa  alerg spre Tine acum, pentru ca sa nu fug de judecata Ta atunci când vei  veni pe norii cerului. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu mustra pe cel batjocoritor, ca să nu te urască; mustră pe înțelept, și el te va iubi. ( Proverbele 9:8 )