Meditație 09 Noiembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 62
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1777-09-noiembrie-3]09 Noiembrie (3)[/url]
„ Dar voi preaiubitilor, ziditi-va sufleteste pe credinta voastra prea  sfânta, rugati-va prin Duhul Sfânt, tineti-va în dragostea lui Dumnezeu,  si asteptati îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viata vesnica.”  Iuda 1:20-21



La sfârsitul unei lectii de scoala duminicala, ca sa se convinga ca toti  elevii au înteles lectia pe care tocmai o explicase, o învatatoare a pus o  întrebare de verificare. Numindu-l pe unul dintre baieti aceasta a întrebat:  „Jony poti sa explici tuturor colegilor tai ce diferenta este între a-ti  placea de cineva si a iubi pe cineva?”
Pentru ca nu stia cum sa explice în cuvinte Jony a dat un raspuns foarte  practic :”Pai; a raspuns copilul, mie îmi place de parintii mei, dar o  iubesc pe Anny Duds, colega mea de banca!”
Ce ai raspunde daca cineva ti-ar pune aceeasi întrebare cu privire la  atitudinea ta fata de Hristos? Îti place de ceea ce El este, sau îl iubesti  cu adevarat?
Cei ce îl iubesc cu sinceritate o pot arata în mod practic , prin aceeasi  dovada care a fost confirmata de însusi Fiul lui Dumnezeu, care ne-aiubit  asa de mult încât a venit în mijlocul lumii noastre, ne-a slujit  împlinindu-ne nevoile pe care le aveam si ne-a purtat povara vinovatiei,  murind în locul nostru. Dragostea sincera nu se rezuma numai la declaratii  ci se exprima prin actiuni concrete.
Rugaciune: Doamne Isuse; pune si-n inima mea dragostea Ta, pentru ca prin dedicare  si slujire sa pot dovedi tuturor ca iubirea mea pentru Tine, este reala.  Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Noiembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Adevărat, adevărat vă spun că dacă păzește cineva Cuvântul Meu, în veac nu va vedea moartea. ( Ioan 8:51 )