Meditație 08 Noiembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 97
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1778-08-noiembrie-3]08 Noiembrie (3)[/url]
„ Va dau o porunca noua; sa va iubiti unii pe altii;cum v-am iubit Eu,  asa sa va iubiti si voi unii pe altii.” Ioan 13:14



O mama a povestit o surpriza deosebita pe care copiii ei i-au pregatit-o la  ziua ei de nastere. În dimineata acelei zile, copiii ei aflati la vârsta  adolescentei, i-au cerut mamei lor sa nu se trezeasca dis de dimineata , ci  sa ramâna în pat pâna mai târziu.
În timp ce astepta în pat, mama a simtit venind de la bucatarie, miros de  sunca si oua prajite. În acele momente ea a crezut ca fii ei îi vor aduce  micul dejun la pat în dormitor.
Dupa mai multe momente de asteptare, în care usa dormitorului a ramas tot  timpul închisa, mama s-a hotarât într-un târziu sa coboare în sufragerie.  Când a ajuns la capatul scarilor, ea i-a vazut pe fiii ei sezând amândoi la  masa , având fiecare câte o farfurie plina cu ochiuri si sunca prajita.
În acele momente, unul dintre ei s-a întors spre ea si i-a spus: mama;  aceasta-i surpriza pe care ti-am pregatit-o de ziua ta; ne-am facut singuri  micul dejun!”
Suna socant; nu-i asa? Care erau asteptarile mamei si ce i-au oferit copii!
Cu toate ca nu i s-a împlinit ceea ce astepta, mama a ramas tot mama. De  aceea, a mers la fiecare dintre fiii ei, i-a mângaiat si i-a sarutat pe  crestet, multumindu-le pentru surpriza!
Chiar daca a trebuit sa-si pregateasca singura micul dejun, acea mama a  dovedit o dragoste fara margini fata de fiii ei, fiindca i-a iubit si atunci  când asteptarile nu i-au fost împlinite.
Pasajul biblic de astazi, contine o porunca a Domnului Isus facuta înainte  de a merge la cruce. Mergând spre cruce, El avea sa-L glorifice pe Tatal,  aratându-ne prin ascultare si supunere o dragoste desavârsita. În acest  context, dupa ce El însusi S-a dovedit a fi un bun exemplu, ne porunceste  sa avem si noi aceeasi masura de dragoste, chiar daca nu ne sunt împlinite  toate asteptarile.
Rugaciune: Doamne Isuse; pune si-n inima mea dragostea Ta, pentru ca sa pot dovedi  tuturor ca iubirea mea pentru Tine este reala. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Noiembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică. ( Ioan 3:16 )