Meditație 07 Noiembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 134
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1779-07-noiembrie-3]07 Noiembrie (3)[/url]
„ Prin aceasta vom cunoaste ca suntem din adevar, si ne vom linisti  inimile înaintea Lui, ori în ce ne osândeste inima noastra; caci Dumnezeu  este mai mare decât inima noastra, si cunoaste toate lucrurile. ” I Ioan  3:19-20



Dumnezeu poate vindeca orice rana spirituala si poate îndeparta orice povara  a vinovatiei cauzata de pacat. Cred ca fiecare dintre noi este convins  deja de faptul ca Dumnezeu este gata sa ne primeasca, chiar si atunci când  am pacatuit.
Sunt persoane însa care si dupa ce s-au întors la Dumnezeu, continua sa  poarte povara vinovatiei si plini de remuscare nu ajung sa traiasca o  eliberare deplina.
Pentru a avea aceasta binecuvântare, trebuie sa nu uitam ca atunci când  Dumnezeu ne iarta, El nu numai ca îndeparteaza pacatul care l-am savârsit,  ci si concesintele acestuia.
O doamna a aruncat din greseala lentilele ei de contact, la cosul de gunoi  ce era plin cu tot felul de resturi din bucatarie. Desi le-a cautat cu mare  atentie scotocind prin toate gunoaiele, nu le-a putut gasi. Când însa sotul  ei s-a întors de la servici si a auzit de necazul sotiei sale, a luat cosul  de gunoi si la prima privire a gasit lentilele lipite de peretele cosului.
Foarte surprinsa de acest fapt, sotia sa a întrebat: cum de ai reusit sa  le gasesti asa de repede?
Ei bine; i-a raspuns sotul. Tu ai cautat doua bucati de plastic, pe când eu  ma uitam dupa 125 de dolari!
Înaintea lui Dumnezeu nu conteaza cât de mare este povara vinovatiei,  cauzata de pacatele pe care le-am savârsit. Chiar daca aceasta valoreaza  cât doua bucati de plastic, sau cât 120 de dolari, El ne primeste asa cum  suntem si ne iarta, daruindu-ne o eliberare deplina. Pentru ca în aceasta  lume nu exista nici o alta putere care sa ne rapeasca aceasta bucurie, sau  sa ne smulga din mâna Aceluia care S-a oferit sa ne pastreze, în aceasta  zi traieste fara sa te mai lasi încatusat de trecut sau de povara  resentimentelor .
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa privesc dincolo de poverile si ranile  din sufletul meu, la mâna Ta, care poate sa le îndeparteze si sa-mi daruiasa  vindecare si eliberare deplina. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Noiembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ca și Numele Tău, Dumnezeule, și lauda Ta răsună până la marginile pământului; dreapta Ta este plină de îndurare. ( Psalmii 48:10 )