Meditație 06 Noiembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 74
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1780-06-noiembrie-3]06 Noiembrie (3)[/url]
„ Cei unsprezece ucenici s-au dus în Galileea, în muntele unde le poruncise Isus sa mearga. Când L-au vazut ei, I s-au închuinat , dar unii s-au  îndoit.” Matei 28:16-17
Calea ce amai buna pentru a birui ispitele, este sa fugi din calea lor! Dar  ce se întâmpla daca ajungem sa cadem în cursa lor; totul este deja prea  târziu? Mai poate Dumnezeu accepta pe cineva care a pacatuit cu buna  stiinta?
Cu siguranta ca da; numai ca pentru aceste pacate repetate cu buna stiinta,  de multe ori trebuie sa platim si noi un pret.
Într-o zi, un jucator de golf a intrat în mare graba în cladirea clubului la  care era înscris si gâfâind, a început sa-l caute pe coechipierul sau, cu  care trebuia sa se antreneze pentru  urmatoare partida.
Când l-a gasit, acesta la-întrebat: de ce ai ajuns asa de târziu? Pentru  ca a trebuit sa dau cu banul sa ma pot hotarâ daca sa vin sa joc golf, sau  sa ramân acasa sa spal covoarele. Nu înteleg ce vrei sa spui; i-a raspuns  colegul. De ce ti-a trebuit asa de mult timp, pentru a da cu banul si sa te  decizi?
Pentru ca a trebuit sa dau cu banul de 17 0ri pâna când în sfârsit mi-a  cazut partea care îmi confirma dorinta de a veni sa joc glof!
Pentru a fi biruitor în fata ispitelor, nu trebuie sa zabovim ca sa dam cu  banul de 17 ori pentru a lua o decizie, ci trebuie sa fugim cât mai repede.
Daca în aceasta zi ai îndoilei cu privire la ceea ce trebuie sa faci,  începe-ti ziua cu un moment de închinare sincera, si Dumnezeu îti va  descoperi apoi care este voia Lui pentru tine.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; daruieste-mi putere sa fug de tot ceea ce este rau  si sa ma lipesc tare de bine, cautând mai întâi fata Ta, pentru a primi o  dreapta calauzire. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Noiembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !