Meditație 05 Noiembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 79
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1781-05-noiembrie-3]05 Noiembrie (3)[/url]
„Sarea este buna; dar daca sarea îsi pierde puterea de a sara, cu ce îi  veti da înapoi puterea aceasta? Sa aveti sare în voi însiva, si sa traiti  în pace unii cu altii.” Marcu 9:50



Ce se întâmpla cu credinta noastra atunci când nu mai este pusa în practica  si nu mai este dovedita prin fapte? Aceasta îsi pierde valoarea, la fel  cum sarea despre care a vorbit Domnul Isus si-a pierdut puterea de a sara.
În zilele Domnului Isus, sarea nu avea o concentratie pura, la fel ca sarea  din zilele noastre. Sarea în acea vreme, era amestecata cu multe alte  minerale, care în anumite conditii, puteau sa intre în reactie cu alte  substante, facând ca sarea sa-si piarda gustul.
Când se întâmpla asa ceva, sarea devenea nefolositoare si nu mai exista nici  o alta posibilitate prin care sa-si recapete gustul. De aceea, sarea care  îsi pierdea gustul, era aruncata pe drumuri, find calcata în picioare de  oameni.
Aceasta este si situatia spirituala în care ajung toti cei care lasa ca  poftele firii vechi sa le invadeze sufletul. Pacatul va face ca viata lor  sa-si piarda gustul, iar slujirea lor sa ajunga fara valoare.
Pentru a nu trai aceasta rusine, pastreaza-te curat si pune-ti credinta la  lucru în fiecare zi, pentru ca sa poti fi cu adevarat: „sarea pamântului!”.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca prin jertfa Fiului Tau, am capatat  o natura noua si putere de a sara. Ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa  lucrez cu credinciosie, pentru ca sa nu ajung de rusine, pierzându-mi  aceasta vrednicie. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Noiembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Limba este și ea un foc, este o lume de nelegiuiri. Ea este aceea dintre mădularele noastre, care întinează tot trupul și aprinde roata vieții, când este aprinsă de focul gheenei. ( Iacov 3:6 )