Meditație 04 Noiembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1782-04-noiembrie-3]04 Noiembrie (3)[/url]
„Ferice de cine ara ajutor pe Dumnezeul lui Iacov, ferice de cine-si  pune nadejdea în Domnul, Dumnezeul sau! Psalmul 146:5
În timpul celui de-al doilea razboi mondial, un spital dintr-un micut  oras, a fost amenintat cu un atac aviatic. În acele momente, oficialii  spitalului au considerat situatia deosebit de amenintatoare si au hotarât  evacuarea tuturor bolnavilor.
Pentru ca în adaposturile din cladirile alaturate unde au fost multi  pacienti adapostiti, nu mai erau locuri, oficialii spitalului au decis ca  unii dintre acestia sa fie mutati în casa mortuara.
O femeie care în momentul în care a sunat alarma era chiar în sala de  operatie, a fost transportata în acel loc, înainte ca sa se fi trezit din  anestezie. Pentru ca ea n-a stiut nimic din ceea ce se întâmpla, când s-a  trezit a constatat ca este într-un loc în care nu era înca pregatita sa  ajunga.
Dupa ce au trecut însa acele momente de groaza, acea bolnava s-a linistit ,  pentru ca a vazut în jurul ei alti bolnavi în viata.
Nu-i asa ca deseori în viata, si noi ajungem în locuri în care nu suntem  pregatiti sa fim? Daca stim însa ca Hristos traieste, nu trebuie sa ne mai temem de nici o  situatie,pentru ca împreuna cu El, exista nadejde în orice circumstanta.
Chiar si atuni când vom trece prin valea umbrei mortii, nu trebuie sa ne  mai temem de nimic, pentru ca Domnul este cu noi.
Daca Hristos a înviat si a biruit moartea, atunci putem fi plini de curaj si  încrezatori în victorie, deoarece indiferent de ceea ce ni se întâmpla,  împreuna cu Hristos avem viata vesnica..



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa nu ma mai tem de nimic. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Noiembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri.