Meditație 02 Noiembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 61
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1784-02-noiembrie-3]02 Noiembrie (3)[/url]
”Tu ma împingeai ca sa ma faci sa cad, dar Domnul m-a ajutat. Domnul este  taria mea si pricina laudelor mele; El m-a mântuit.” Psalmul 118:13-14
Pe o insula care apartine de Noua Zeelanda, sunt cele mai multe pasari care  nu pot sa zboare. Mai mult ca în oricare alta parte a lumii, aici pot fi  întâlniti multi pinguini si pasari kiwi (apteryix australis).
Specialistii care au studiat aceste pasari au descoperit ca desi au aripi,  aceste pasari nu pot sa zboare pentru ca în timp si-au pierdut aceasta  abilitate. Pe insula pe care traiesc nu era nici un pradator care sa le  atace si puteau gasi hrana din belsug. Din aceasta cauza n-au mai gasit  nici un motiv sa zboare, iar aripile le-au ajuns de prisos!
Cineva a spus: „nevoia este mama tuturor descoperirilor!” Cei mai multi  specialisti au inventat lucrurile sofisticate ale tehnicii moderne de astazi,  într-o vreme de criza.
Când este pace, siguranta si hrana din belsug, nu mai exista o asa de mare  motivatie pentru a mai face ceva. De aceea de foarte multe ori în aceasta  situatie se instaleaza lenea, plafonarea si decaderea morala si  intelectuala.
Daca în aceasta zi treci prin situatii grele, de viata, nu uita ca acestea  îti pot fi o mare provocare pentru a face ceva neobisnuit si pentru a  creste la o statura mai înalta în asemanare cu Dumnezeu.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma ca în confruntarea cu provocarile vietii,  sa ma întaresc în credinta, sa fac lucruri mari si  sa cresc în asemanarea cu  Tine. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Noiembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Deci, ca unii care, prin ascultarea de adevăr, v-ați curățat prin Duhul, ca să aveți o dragoste de frați neprefăcută, iubiți-vă cu căldură unii pe alții, din toată inima. ( 1 Petru 1:22 )