Meditație 30 Octombrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1788-30-octombrie-3]30 Octombrie (3)[/url]
„ ..nu te teme, caci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, caci Eu  sunt Dumnezeul tau; Eu te întaresc, tot Eu îti vin în ajutor. Eu te  sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare.” Isaia 41:10
Cineva a facut faimoasa afirmatie: „ nu-i nimic gata, pâna nu-i gata!” (sau  „nu s-a terminat nimic, pâna când nu s-a încheiat totul!”)
În mijlocul acestei lumi, tot mai multi oameni traiesc un esec continuu,  având simtamântul ca sunt învinsi si respinsi. Acesti oameni sunt mereu  descurajati , nemultumiti de ei însisi, de familia lor si posibil chiar si  de Dumnezeu.
Nimeni n-ar trebui însa sa ramâna în aceasta stare, pentru ca niciodata nu-i  prea târziu pentru un nou început. Chiar si pentru cei aflati în aceasta  robie a trecutului, exista o putere care poate aduce descatusarea. Planul  lui Dumnezeu pentru noi este chiar mai mare decât ni-l putem imagina. Sa ne gândim pentru o clipa la apostolul Pavel. Prin slujirea sa, el a atins  mai multe inimi decât oricare alt om din mijlocul acestei lumi (afara de  Hristos).
Înainte însa de a-L cunoaste pe Hristos, Pavel a fost un persecutor al  bisericii. A fost prezent la executia lui Stefan, fiind o parte activa a  acelui eveniment. Nu numai ca si-a dat consimtamântul pentru omorârea lui  Stefan, dar a si pazit hainele celor ce-l împroscau cu pietre.
Datorita acestui fapt, Pavel putea sa fie coplesit de povara vinovatiei sau  înlantuit de resentimente. Cu toate aceastea el a trait însa o eliberare  deplina, pentru ca în viata sa a avut loc o schimbare profunda. A ajuns plin  de entuziasm si s-a devotat deplin lucrarilor ce-i stateau înainte, fiindca  a scapat de trecut. Daca te îndoiesti ca mai poti face ceva în viitor, ia în  considerare experienta traita de apostolul Pavel. Din cel mai mare  persecutor, acesta a ajuns sa fie cel mai înfocat slujitor al lui Hristos,  pentru ca a scapat de robia trecutului .
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa traiesc o viata de biruinta,  împlinind cu credinciosie si daruire tot ceea ce mi-ai încredintat. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 30 Octombrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai trist moment este atunci când te afli singur în propriul tău interior.