Meditație 28 Octombrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 121
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1791-28-octombrie-4]28 Octombrie (4)[/url]
„ Va rugam deasemenea fratilor, sa mustrati pe cei ce traiesc în neorânduiala; sa îmbarbatati pe cei desnadajduiti; sa sprijiniti pe cei slabi, sa fiti rabdatori cu toti.” I Tes.5:14
Într-un meci de baschet, marele jucator Michael Jordan, a marcat pentru Chicago Bulls, 69 de puncte, iar unul dintre coechipierii sai doar un singur punct. Imediat dupa terminarea partidei , acest coechipier lui Michael Jordan a fost intervievat de un reporter al unei televiziuni, cerându-i-se sa-si exprime opinia despre acea partida.
Este o experienta memorabila; a raspuns acesta. N-am sa uit niciodata acesta seara când eu si Michael am marcat, iar echipa noastra a câstigat cu 70 la 30 !
În provocarile vietii se întâmpla  de multe ori ca si noi sa traim aceiasi experienta. Realizam un singur punct, iar Hristos pe toate celelalte!
Rugaciune: Doamne Isuse; Iti multumesc pentru biruinta ce o am în Numele Tau. Ajuta-ma sa ma încred în Tine, pentru ca sa marchez astfel punctul credintei. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Octombrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine are urechi să asculte ce zice bisericilor Duhul: „Celui ce va birui îi voi da să mănânce din pomul vieţii, care este în raiul lui Dumnezeu.”