Meditație 18 octombrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 38
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1801-18-octombrie-2]18 octombrie (2)[/url]
„Hotul nu vine decât sa fure , sa junghie si sa prapadeasca. Eu am venit  ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.”
În cartea sa intitulata „Traind dincolo de frica” Bruce Larson, a povestit o  întâmplare deosebita traita de un judecator din Iugoslavia. În timp ce a  mers în baie sa schimbe un bec care s-a ars, acesta s-a electrocutat.
Când sotia sa a auzit zgomotul care s-a produs, a deschi usa de la baie si  l-a vazut pe sotul ei întins pe dusumea, fara suflare.
Aceasta a chemat imediat serviciul de asistenta medicala, care n-au facut  nimic altceva decât sa constate decesul. Înainte însa de a i se întocmi  actele de deces, acesta a fost dus într-o camera de la morga spitalului,  unde întins pe o masa de beton, trebuia sa astepte 24 de ore.
În timpul noptii, judecatorul însa si-a revenit . S-a trezit din acea moarte  clinica si când a realizat unde se afla, a început sa bata la usa.
În loc însa sa deschida, paznicul spitalului care a auzit zgomotul, a fugit  îngrozit. Dupa numai câteva minute, acesta s-a întors însa împreuna cu un  prieten si a deschis usa.
Dupa ce au trecut momentele de groaza, judecatorul a cerut paznicului sa-l  ajute sa dea un telefon sotiei sale, si s-o roage sa vina sa-l ia de la  spital.
Când si-a sunat sotia, aceasta i-a închis imediat telefonul, crezând ca este  o gluma proasta! Când judecatorul a sunat din nou si i-a spus:”Draga; eu  sunt! Paralizata de frica, sotia n-a putut sa-i raspunda nici un cuvânt.
Dupa ce si-a sunat mai multi prieteni care aflasera deja de moartea lui, si  acestia i-au spus ca trebuie sa fie vreo stafie, pentru ca nu se poate ca  prietenul lor pe care salvarea l-a dus la morga sa mai fie în viata!
Desi a încercat sa le explice ce s-aîntâmplat, niciunul dintre ei nu l-a  crezut pâna când nu si-a sunat un prieten care înca nu auzisera de moartea  lui, care i-a sunat apoi pe toti cei din familie, pentru a le comunica marea  veste.
Nu-i asa ca-i la fel de greu sa credem ca exista o înviere a mortilor? Daca  înca nu ai aceasta convingere, lasa-L în aceasta zi pe cel ce a biruit  moartea sa-ti vorbeasca în mod personal pri declaratia : „Eu am venit ca  oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.”
Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa cred în înviere si sa astept cu credinta ziua  revenirii Tale, ca sa ma reintâlnesc cu toti cei dragi, care vor învia. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 octombrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Consacrarea nu înseamnă a-I da ceva lui Dumnezeu, ci a nu lua nimic din ceea ce Îi aparţine.