Meditație 17 Octombrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 83
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1802-17-octombrie-3]17 Octombrie (3)[/url]
„ Domnul ostirilor este cu noi , Dumnezeul lui Iacov este un turn de scapare  pentru noi.” Psalmul 46:7
Durerea este o parte inevitabila a vietii din aceasta lume. Nici chiar  Domnul isus, Mântuitorul nostru, n-a putut s-o evite atunci când a venit sa  împlineasca misiunea care I-a fost încredintata de Tatal.
Într-o scena a unui desen animat ce prezenta încheierea unui meci de  baschet, Charlie Brown, a parasit-o îmbufnat pe prietena ei Lucy si a iesit  afara din sala de sport, complet dezamagit. Când a ajuns în strada, aceasta  s-a asezat pe bordura, si-a pus capul în palme si-a murmurat printre  suspine:” Un alt meci pierdut!” „Ce rusine!”
Când prietena sa Lucy s-a apropiat de el ca sa il încurajeze, Charlie Brown a  întâmpinat-o cu o declaratie foarte taioasa, spunându-i:” M-am saturat sa  tot pierd!” „În tot ceea ce fac, nu câstig niciodata!”
„Asculta Charlie; i-a spus Lucy. Nu trebuie sa fii asa de dezamagit de  aceasta înfrângere, pentru ca totdeauna învatam mai mult din esecuri, decât  din reusite!”
Auzindu-i cuvintele, Charlie s-a întors spre prietena sa si dupa ce a  privit-o cu ochii larg deschisi, i-a spus:” Atunci aceasta situatie ma face  sa fiu cea mai înteleapta persoana din lume; nu-i asa?”
Sa nu-ti faci prea multe planuri, crezându-te a fi cineva, i-a raspuns  imediat Lucy, pentru ca în aceasta lume sunt multe persoane în situatia ta,  care ti-ar putea tine companie!
Si Biblia vorbeste de multe ori despre înfrângeri, dureri, dezamagiri , sau  multe alte crize ale vietii. Moise a vazut tara promisa, dar nu i s-a permis  sa intre în ea. În mijlocul sarbatorii, Ana n-a putut sa manânce din  darurile oferite de sotul sau, pentru ca era rapusa de durerea ca n-avea  copii.
Ilie, dupa o viata de slujire , a ajuns într-un pustiu unde dezamagit de  ceea ce se întâmpla în Israel, dorea sa moara în singuratate. Vaduva din  Nain era sfâsiata de durere, pentru ca ducea la groapa pe singurul ei fiu.  Maria si Marta , au fost îndurerate pentru ca fratele lor a murit, iar  Domnul Isus n-a ajuns la timp.
Ce ar trebui sa scrii daca în aceasta zi ar trebui sa adaogi la aceasta  lista si durerile din viata ta ?
Da; în aceasta lume exista multa suferinta si multa durere, dar promisiunea  lui Dumnezeu pentru noi este ca în astfel de momente, nu suntem singuri. „  Domnul ostirilor este cu noi, Dumnezeul lui Iacov este un turn de scapare  pentru noi.”



Rugaciune: Doamne Isuse; în aceasta zi când trec prin valea unmbrei mortii, îti  multumesc ca nu ma lasi singur, iar toiagul si nuiaua Ta ma mângai! Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Octombrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți răbdători în toate și mulțumiți-I Domnului chiar și în încercare, căci numai la El aveți salvare!