Meditație 15 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 98
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1804-15-octombrie]15 Octombrie [/url]
„ ….Orice om sa fie grabnic la ascultare, încet la vorbire, zabavnic la  mânie, caci mânia omului nu lucreaza neprihanirea lui Dumnezeu.” Iacov  1:19-20



La începutul asediului Gibraltarului, regina Spaniei s-a asezat pe un deal  cu fata spre Gibraltar, declarând ca asediul va fi de scurta durata. Ca  sa-si exprime aceasta convingere, ea a declarat ca nu se va misca din acel  loc, pâna nu va vedea steagul Spaniei fluturând deasupra Gibraltarului.
Pentru ca zilele treceau si nu se întrezarea nici un semn al capitularii,  regina Spaniei a ajuns într-o situatie foarte jenanta. Pentru a o ajuta sa  iasa din încurcatura, un ofiter a dat ordin ca steagurile Spaniei sa fie  fluturate timp de câteva minute, pentru ca regina sa se poata retrage,  fara a se umple de rusine.În realitate, asediul a durat însa între anii  1779-1783.
Aceasta situatie ne arata ca si regii pot lua uneori decizii prostesti. De  fapt, nu exista o situatie mai jenanta decât sa vezi un om mândru, care  încearca sa-si acopere cuvintele si deciziile neîntelepte pe care le-a  marturisit public..
Abraham Lincoln, a încercat sa defineasca aceasta situatie spunând: „ o  persoana incapabila sa greseasca, este incapabila de orice!”
Cred ca fiecare dintre noi am trait rusinea unor astfel de situatii. Putem  trai însa ramâne linistiti si sa traim o mare eliberare, pentru ca  Dumnezeu nu asteapta de la noi perfectiunea. El stie ca suntem supusi  greselilor, fiind desavârsiti numai în Hristos.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca nu ma pedepseti dupa pacatele si greselile pe care le-am facut si-mi garantezi iertarea si desavârsirea în  Hristos. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Neprihăniților, bucurați-vă în Domnul! Oamenilor fără prihană le stă bine cântarea de laudă. ( Psalmii 33:1 )