Meditație 13 Octombrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 105
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1806-13-octombrie-4]13 Octombrie (4)[/url]
„ Multimea din cetate s-a dezbinat: unii erau cu Iudeii, altii cu apostolii.  Fapte 14:4
De foarte multe ori în decursul istoriei, ceea ce a cauzat mari diviziuni  între oameni au fost lucruri marunte. O situatie de acest gen s-a petrecut  în secolul al XV-lea, când Menonitii si Amesii s-au despartit din pricina  nasturilor. Menonitii credeau ca nu este nici o problema sa ai nasturi la  îmbracaminte, pentru ca aceastia sunt folositori. Pe când Amesii, credeau ca  nasturii sunt numai un ornament decorativ si pacatos.
Pentru ca n-au reusit sa se înteleaga si sa ajunga la o concluzie comuna,  cele doua grupari ce apartineau aceleiasi miscari crestine, s-au despartit  datorita acestui fapt atât de neinsemnat! Oare câte razboaie se mai poarta si astazi în biserici, din cauza acestor  lucruri marunte ? Numai Dumnezeu stie!
Pentru a nu trai amaraciunea acestor triste experiente de separare si  dezbinare, trebuie sa stim ca Dumnezeu nu se uita la ceea ce izbeste ochii,  ci la felul cum ne este inima. Iar ceea ce conteaza este numai masura  credintei si a dedicarii pe care o aratam în slujirea semenilor si a lui  Dumnezeu.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca sa nu ajung o pricina de poticnire pentru cei ce ma privesc, ajuta-ma sa pot depasi micile diferente si sa-i accept pe  toti cei din jurul meu asa cum sunt, dovedindu-le astfel dragostea Ta. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Octombrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Domnul să te binecuvinteze din Sion, El care a făcut cerurile și pământul! ( Psalmii 143:3 )