Meditație 12 Octombrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 75
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1807-12-octombrie-4]12 Octombrie (4)[/url]
„ Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei  ce încred în El. Proverbe 30:5
Un parinte a povestit despre fetita lui pe care o chema Wendy, ca atunci  când mergea la biserica, aceasta era fascinata de o usa de lemn din spatele  amvonului, care statea tot timpul închisa. Wendy îsi imagina ca Domnul Isus  locuieste în camera de dincolo de usa si ca pastorul merge acolo ca sa  vorbeasca cu El înainte de a-si tine predica. Datorita acestui fapt, ea îsi  imagina ca pastorul stie despre ce trebuie sa vorbeasca în fiecare duminica.
Wendy n-a ajuns niciodata lânga acea usa si nici n-a încercat s-o deschida,  dar se simtea foarte bine stiind ca Domnul Isus este asa de aproape si  poate sa-I ceara ajutorul în caz de nevoie.
Într-o zi însa când a venit la biserica, ea a observat ca usa era deschisa.  Tinându-si rasuflarea pentru ca nu cumva sa faca vreun zgomot, copila a  pasit cu mare grija în camera ei secreta. A vazut acolo  numai robele pentru botez si pentru vestimentatia corului si câteva obiecte de decoratiune pentru serviciile speciale ale bisericii.
Pentru ca asa cum se astepta nu-L vazuse în acea camera pe Domnul Isus,  Wendy a început sa se întrebe: oare unde este Domnul? Nu cumva a parasit  biserica?
Pâna în acele momente, pentru a-L gasi pe Domnul, fetita a asteptat sa se  deschida o usa de lemn. Deoarece nu L-a gasit în camera ei secreta, tatal  i-a explicat fiicei sale ca pentru a-l gasi pe Domnul, trebuie sa se  deschida o alta usa; cea a Cuvântului Scripturii!
Aceasta usa, Dumnezeu o poate deschide si pentru tine. Trebuie numai sa  citesti Scriptura si Il vei întîlni pe Cel pe care Il cauti.
Rugaciune: Doamne Isuse; Iti multumesc ca Te lasi gasit de cei care Te  cauta. Ajuta-ma sa citesc Cuvântul Tau, pentru ca sa Te pot întalni si sa te  pot cunoaste mai bine. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Octombrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai înalt privilegiu care i se poate acorda unui om pe pământ este acela de a fi admis în cercul prietenilor lui Dumnezeu!