Meditație 10 Octombrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 134
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1809-10-octombrie-4]10 Octombrie (4)[/url]
„Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea  cu gura se ajunge la mântuire, dupa cum zice Scriptura: „ Oricine crede în  El, nu va fi dat de rusine.” Romani 10:10-11
O societate de constructii a fost angajata de o biserica din Kansas pentru  a restaura trotuarul. O mama care a venit la închinare, purtâ în brate un  copil, a întrebat constructorii daca poate sa aseze copilul ei cu picioarele  goale pe cimentul proaspat. Constructorii i-au acceptat cererea si de atunci  si pîna astazi, toti cei care intra în biserica pot vedea doua urme de copil  îndreptate spre intrarea în Biserica.
Cînd a fost întrebata de ce a facut asta, acea mama a raspuns ca si-a  dorit ca fiul ei sa-si înceapa viata facând primii pasi într-o directie  buna, iar primele lui urme sa ramâna imprimate peste ani!
Multi parinti îsi doresc ca fii si fiicele lor sa merga la biserica. Dar  numai mersul la biserica, nu înseamna neaparat si o relatie corecta cu  Domnul Isus. De multe ori se întâmpla ca cineva sa participe la toate  serviciile bisericii si chiar sa fie si implicata în slujirile acesteia si  totusi sa fie departe de Hristos. De aceea grija parintilor trebuie sa fie  pentru a îndrepta pasii copiilor lor mai întîi spre întîlnirea cu Hristos  si apoi spre biserica, sau oricare alta slujire.
Numai cei ce au relatie buna cu Hristos, pot merge la biserica cu bucurie,  gasind în acel loc o împlinire deplina.



Rugaciune: Doamne Isuse; da-mi putere ca mai întîi sa te caut pe Tine,  pentru ca  motivat apoi de dragostea Ta, sa pot trai o bucurie deplina în partasia cu  toti membrii bisericii. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Octombrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Dumnezeu în Locaşul Lui cel Sfânt, lăudaţi-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui!