Meditație 09 Octombrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 56
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1810-09-octombrie-2]09 Octombrie (2)[/url]
„Cunoastem ca iubim pe copiii lui Dumnezeu prin aceea ca iubim pe Dumnezeu  si pazim poruncile Lui. Caci dragostea de Dumnezeu sta în pazirea  poruncilor Lui. I Ioan 5:2-3
Exista un mit în cultura umana prin care se afirma ca dragostea vine de la  sine. Este mai greu pâna ce dragostea este provocata, dupa acest moment,  dragostea vine în mod natural. Acest mit nu prezinta însa adevarul! Pentru  a experimenta adevarata dragoste, trebuie sa lucram din greu, pentru a  întemeia si-a întretine bune relatii.
Cu câtiva ani  în urma, biblioteca Harry Truman, a dat publicitatii  1.300 de scrisori descoperite recent, pe care presedintele SUA, le-a scris  sotiei sale în ultimii 50 de ani. În toti acesti ani, presedintele Harry  Truman si-a pastrat un obicei de a-i scrie sotiei sale, cîte o scrisoare în  fiecare zi cînd nu erau împreuna.
Presedintele a ramas credincios acestei hotarãri si atunci când era  antrenat în afaceri, sau trebuia sa paraseasca Washingtonul, pentru  probleme politice. Presedintele n-a uitat sa scrie o scrisore sotiei sale  chiar si atunci când aceasta mergea doar pentru cîteva zile la parintii sai  din Independence.
Urmarind aceste scrisori, analistii au cautat sa afle secrete ale  diplomatiei economice si politice, ale celui mai influent lider american.  Noi însa trebuie sa observam dedicarea acestuia fata de sotia sa. Presedintele Statelor Unite si-a gasit timp printre multele probleme  politice pe care le avea, sa se aseze la masa si în liniste, sa-i scrie  sotiei sale, atunci când aceasta nu era împreuna cu el, o scrisoare .
Ce motivatie mai poti gasi, daca n-ai procedat în acelasi fel ? Dragostea  cere jertfa!
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; mareste-mi masura dragostei pentru Tine si semenii mei, ajutându-ma sa le-o pot dovedi prin ceea ce fac pentru ei în fiecare  zi. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Octombrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
" DE VREI SĂ FII IUBIT, FII VREDNIC DE IUBIRE! "