Meditație 06 Octombrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 98
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1813-06-octombrie-4]06 Octombrie (4)[/url]
„ Prietenul adevarat iubeste oricând, si în nenorocire ajunge ca un  frate.” Proverbe 17:17
Este obisnuit sa devenim ceea ce altii spun despre noi ca suntem. Spuneti-i  unui baiat ca este un copil bun, laudati-l apoi pentru faptele bune si  spuneti-i ca este un copil frumos si ca sunteti mândri de el, si acel  baiat va avea o imagine pozitiva despre sine.
Pablo Picasso, a marturisit într-o anume împrejurare ca în copilarie, mama  sa obisnuia sa-i spuna: „Pablo; daca vei intra în armata, vei ajunge  general. Iar daca te vei face calugar, vei ajunge Papa. Eu însa m-am facut  pictor si am ajuns Picasso!
Indiferent daca îti plac sau nu, picturile lui Picasso, trebuie sa admiti  însa faptul ca el a avut o mama înteleapta care întotdeauna a stiut sa  tinteasca scopuri înalte.
Daca si noua cei din jur ne profetesc succesul, într-o zi vom avea parte de  reusita. Când însa ni se va spune ca nu suntem buni de nimic, descurajati,  vom merge din esec în esec fara a realiza nimic.
Fiecare dintre noi are nevoie de cineva care sa creada în ceea ce suntem  si putem face. Cineva care sa vada ceea ce putem deveni. Daca înca nu ai o  astfel de persoana în viata ta, sari imediat din starea ta de deznadejde si  ajuta pe cineva sa ajunga în aceasta stare. Ajuta-ti un prieten crestin care  sa te încurazeze în ceea ce el vede în tine ca poti sa faci, pentru ca în  acest fel sa devii ceea ce Dumnezeu doreste sa ajungi.
Daca nu poti gasi însa pe nimeni dintre prietenii tai care sa-ti fie o  astfel de încurajare, sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu vede în tine o mare  valoare, de aceea ti-a încredintat sa faci, exact lucrurile în care stie  ca vei reusi.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; trimite-mi în aceasta zi un prieten care sa ma  ajute sa fiu si sa fac exact ceea ce Tu astepti. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Octombrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
A te judeca pe tine însuți este mult mai greu decât a-i judeca pe alții. Dacă ajungi să te judeci cum trebuie, înseamnă că ești, într-adevăr, un om înțelept. ( Antoine de Saint Exupery )