Meditație 05 Octombrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1814-05-octombrie-3]05 Octombrie (3)[/url]
„ Am fost rastignit împreuna cu Hristos, si traiesc….dar nu mai traiesc  eu, ci Hristos traieste în mine. Si viata pe care o traiesc acum în trup,  o traiesc în credinta în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit si S-a dat pe  Sine însusi pentru mine.” Galateni 2:20
În cartea sa :” O ora aglomerata” , Tim Bowden, a povestit o întâmplare  deosebita petrecuta în Borneo, în timpul razboiului din 1966 dintre Malaezia  si Indonezia.
Pentru a-si asigura victoria, comandantul armatei malaeziene a cerut unui  grup de combatanti din Nepal, sa sara dintr-un avion de transport, chiar în  tabara indonezienilor.
Acestor combatanti li s-a dat însa un timp de gândire înainte de a lua  aceasta decizie, pentru ca nu fusesera instruiti pentru a face parte din  trupele aeropurtate.
Pâna în acea zi, combatantii din Nepal, acceptasera orice actiune de lupta.  Când însa a trebuit sa raspunda acestei noi solicitari, cu totii au spus  „nu”. Dupa acest raspuns, comandantul ce le ceruse aceasta actiune a mers  la cortul lui, foarte suparat.
Vazându-i dezamagirea, nu dupa mult timp, unul dintre combatantii nepalezi  s-a apropiat de el si i-a zis:” am discutat cu toti ceilalti soldati din  fortele speciale si am hotarât sa sarim din avion, dar numai în anumite  conditii.
Care sunt aceaste conditii; a întrebat imediat comandantul?
Vom sari, numai daca avionul va zbura cât de încet se poate, deasupra unui  teren cu aratura si nu va fi la o înaltime mai mare de 30 de metri fata de  sol!
Surprins de aceste conditii, comandantul i-a spus soldatului ca avionul nu  poate sa zboare la o asa de mica distanta fata de sol, pentru ca de la  aceasta înaltime nu mai este timp sa se deschida parasuta.
Oh; a raspuns combatantul. De ce nu ne-ati spus de la început ca vom avea  si parasute, pentru ca acum am fi fost deja în tabara inamicilor!
Adevarata dedicare; nu-i asa? Cum ar arata viata de familie a fiecaruia  dintre noi si bisericile noastre, daca atunci când ni s-ar cere sa împlinim  anumite slujiri am raspunde în acelasi fel?



Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu gata pentru orice slujire, contând pe  promisiunile Tale. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Octombrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine strânge vara, este un om chibzuit, dar cine doarme în timpul seceratului, este un om care face ruşine. ( Proverbele 10:5 )