Meditație 03 Octombrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 74
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1816-03-octombrie-2]03 Octombrie (2)[/url]
„ Asadar, cât avem prilej, sa facem bine la toti, si mai ales fratilor  în credinta.” Galateni 6:10
De foarte multe ori, atitudinea pe care o avem fata de slujba pe care o  împlinim, este mai importanta decât munca în sine.
Cu mai multi ani de zile în urma, Otis Cales, lucra ca intendent având grija  ca baile si toaletele unui club din New York sa fie tot timpul curate. În  timpul unui interviu, când a fost întrebat cum de împlineste aceasta slujba  josnica, el a raspuns ca zona toaletelor este locul cel mai linistit din  întreaga cladire.
Aici, departe de fumul de la bar, sau de zgomotul din sala de dans, el  poate vorbi cu oamenii cei mai decazuti din societate, împartasindu-L pe  Hristos prin dragostea si slujirea sa. Daca ar trebui sa-mi aleg o alta  slujba în acest complex, ca si crestin, nu as putea gasi nici un loc mai  potrivit. Eu sunt sigur ca Dumnezeu m-a asezat aici si stiu ca El ma  foloseste chiar si în aceste conditii neacceptate de altii.
În urma acestor declaratii, cred ca Otis a descoperit ceea ce este esential.  O slujba poate aduce bucurie si împlinire, chiar daca ti se cere sa cureti  toaletele, doar atunci când întelegi ca aceasta este chemarea lui  Dumnezeu pentru tine.
Un om s-a întors la o farmacie de la care cumparase granule de naftalina  pentru molii cu o zi înainte. În timp ce intra pe usa, farmacistul care  si-a amintit imediat de cumparator l-a întrebat:” ai scapat de nolii ?” Nu;  i-a raspuns acesta. Am petrecut toata noaptea aruncând cu granule dupa  molii si n-am nimerit nici una!”
Nu stiu daca sa-a întâmplat si vreunuia dintre noi sa fi aruncat cu granule  dupa molii, dar cu siguranta ca sunt multe alte aspecte ale vietii si  slujirii noastre în care actionam la fel de stupid, daca nu-L lasam pe  Hristos sa fie primul în toate lucrurile.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma astazi sa pot întelege care este voia Ta în  slujba pe care o împlinesc, pentru ca sa pot lucra cu multumire si  bucurie. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Octombrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai mare curaj este să ceri ajutorul la nevoie!