Meditație 21 Septembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 59
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1828-21-septembrie-4]21 Septembrie (4)[/url]
Caci ochii Domnului, sînt peste cei neprihaniti, si urechile Lui iau aminte  la rugaciunile lor. Dar Fata Domnului este împotriva celor ce fac raul .”1  Petru.3:12
La o întîlnire anuala a unei companii de asigurare, Lou Holtz,  antrenorul echipei Notre Dame, a marturisit : „Am avut momente în viata când  am fost pe culmi ale succesului si momente când am fost în clipe de  profunda prabusire si dezamagire.”
În primul meu an de antrenorat la echipa din Arkansas, am câstigat  ”balonul portocaliu” si toti ma iubeau! Clubul din Arkansas mi-a pus poza  în galeria de onoare si-a comandat în cinstea mea un timbru comemorativ .
În anul urmator, am pierdut însa în Texas si clubul a retras timbrele.  Oamenii au început sa vorbeasca peste tot împotriva mea. Pentru a-mi  câstiga existenta, într-un an, a trebuit sa vând obiecte funerare.
Sotia mi-a spus ca nu voi reusi sa vând nimic; si-a avut dreptate! Ca sa  supravetuim, în acea vara, ne-am vândut masina, televizorul si echipamentul  audio.
La fel ca acest antrenor si noi putem fi uneori pe culmi de glorie, iar  alteori în abisul dezamagirii si-al deznadejdii. Se poate ca în anumite  momente poza noastra sa fie într-o galerie de onoare, iar în alte momente  oamenii sa se astepte s-o vada pe-o cruce în cimitir.
Pentru toti cei care ne încredem în Dumnezeu, nu conteaza însa pozitia în  care ne aflam în viata, pentru ca înaintea Lui, suntem pretuiti totdeauna.
Rugaciune:. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca nu ma parasesti niciodata, iar în  cele mai grele momente ale vietii, îmi asculti rugaciunea si ma ridici la  starea partasiei cu Tine. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Septembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Doar cel ce crede în victorie poate învinge!