Meditație 20 Septembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 73
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1829-20-septembrie-4]20 Septembrie (4)[/url]
„ Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se  tulbure inima, nici sa nu se înspaimânte.” Ioan 14:27
James Moore a povestit o întâmplare deosebita pe care a trait-o în  copilarie. Pe când avea numai 5 ani, a mers s-o viziteze pe bunica sa ce  locuia în apropiere. În seara aceleiasi zile pe când se pregatea sa se  întoarca acasa s-a stârnit o furtuna puternica. Îngrijorata de aceasta  situatie bunica sa l-a întrebat: „Cum o sa mai ajungi acasa, pe-o astfel de  vreme James?” Pentru ca nu stia ce sa-i raspunda, baiatul s-a uitat tinta  la bunica lui si a ridicat usor din umeri.
În acele momente însa, usa casei bunicii s-a deschis, iar tatal lui James a  aparut în prag. Plin de bucurie, James care a gasit raspunsul la întrebare,  i-a raspuns atunci bunicii: „Tata a venit sa ma duca acasa!”
Afara, furtuna se întetise si mai tare. Ploaia cadea fara contenire, iar  tunetele si fulgerele parca nu se mai opreau. Pentru ca se înnoptase deja,  atmosfera era si mai înfricosatoare. Tatal lui James care era îmbracat cu o  pelerina de ploaie ce-i atârna pâna în pamânt, l-a cuprins însa pe fiul sau  de umeri, si când erau gata sa paraseasca casa bunicii i-a zis:” Fiule;  vino aici!” Si l-a acoperit cu pelerina.
“Chiar daca vântul sufla cu putere si ploua necontenit, iar de sub  pelerina nu putem sa vad nimic, atunci când am iesit afara în ploaie nu mi-a  mai fost frica; a povestit James mai târziu, pentru ca stiam ca tatal meu  poate sa vada unde mergem. Mie nu-mi ramasese decât sa ma încred deplin, sa  ramân sub pelerina si sa merg înspre acolo unde el ma conduce. Pasind în  acest fel, numai dupa cîteva minute, când tatal si-a desfacut pelerina, eram  deja acasa!
Când trecem prin furtunile vietii, daca ne vom încrede deplin în Domnul si-L  vom urma cu credinciosie, El ne va acoperi cu mantaua dragostei Lui. Si  chiar daca uneori nu stim unde mergem, atunci când ochii nostri se vor  deschide, vom constata ca am ajuns acasa.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Îti multumesc ca în mijlocul furtunii gasesc o pace  deplina în Tine si mergând pe urmele Tale, ajung totdeauna acasa. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Septembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!