Meditație 17 Septembrie (5)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 69
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1832-17-septembrie-5]17 Septembrie (5)[/url]
„El a fost cunoscut mai înainte de întemeierea lumii, si a fost aratat la  sfîrsitul vremurilor pentru voi, cari prin El, sunteti credinciosi în  Dumnezeu, care L-a înviat din morti, si I-a dat slava, pentru ca credinta  si nadejdea voastra sa fie în Dumnezeu.” I Petru 1:20-21
Myrtle Haris, o crestina devotata, a experimentat ceea ce înseamna umblarea  prin credinta. Ea a fost diagnosticata cu cancer. Dupa ce a facut o  operatie pentru aceasta afectiune, a ramas foarte slabita. Pe lînga  durerile fizice, în fiecare zi, ea se confruntata si cu multe dificultati  financiare.
Cu toate acestea, într-o zi de august, a plecat cu sotul ei spre o cabana  situata undeva la munte, la o distanta de aproximativ 5 km de casa unde  locuiau.
La jumatatea urcusului însaa  au oprit sa se odihneasca undeva pe malul unui  lac. O familie tînara care urca spre acelasi loc, i-a salutat si a intrat în  discutie cu ei. Cînd acestia au vazut cît este de slabita, i-au zis sa se  întoarca din drum, pentru ca nu vor putea ajunge pîna pe vîrful muntelui.  Urcusul, considerau acestia, va fi foarte dificil pentru ei.
Ea si sotul ei au hotarît însa sa se odihneasca putin si apoi sa-si  continuie urcusul.. Daca familia tînara si-a continuat drumul ca si cum n-ar  fi fost nimic, acestia însa, cu multe îndemnuri si staruinte ale sotului, cu  multa rugaciune si suferinta exprimata în tacere de catre Myrtle, au ajuns  si ei într-un târziu la cabana spre care pornisera.
Privelistea de pe creasta muntelui era deosebita, lacuri, padure, stînci,  cascade si nori, care uneori ascundeau culmile cele mai înalte. Toate  acestea au facut ca sufletul lor sa cînte lauda si multumire pentru  Dumnezeu. În urma acestei experiente, Myrtle a spus: a meritat jertfa!
Sunt si astazi multi munti pe care trebuie sa-i escaladam în timpul vietii  noastre: nu-i asa  Munti ai durerilor, ai problemelor , lipsurilor sau ai  responsabilitatilor. Daca, obositi fiind, vom fi îndemnati sa ne întoarcem,  credinta în Dumnezeu ne va ajuta însa sa facem primul pas, si pe  toti ceilalti care urmeaza, pentru a ajunge pâna la capat!



Rugaciune: Doamne Dumnezeule, ajuta-ma ca în calatoria de pe drumul vietii, sa  nu dau înapoi niciodata, ci împreuna cu Tine, sa merg prin credinta pîna la  capat. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Septembrie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Smeriți-vă înaintea Domnului, și El vă va înălța. ( Iacov 4:10 )