Meditație 05 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 77
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1836-05-septembrie]05 Septembrie [/url]
Iata i s-a îngâmfat sufletul , nu este fara prihana în el ; dar cel neprihanit va trai prin credinta lui.” Habacuc 2:4
Cred ca va aduceti aminte ca în urma cu  numai  câtiva ani, întâlneam peste tot reclame precum : „Dati copiilor ciocolata !” „ Consumati Coca Cola !”Scopul acestor reclame era cu siguranta cresterea vânzarilor. Acest scop a fost atins, pentru ca vânzarile pentru aceste produse au crescut cu aproape 60%
Din anii 70, reclamele au intrat si pe terenurile sportive , având un îndemn si mai persuasiv: „Ciocolata este cea mai buna alegere, cumpara acest produs chiar acum!”
Astazi însa, reclamele ne coplesesc. Spre deosebire însa de anii trecuti, acestea apeleaza acum la cele mai adânci sentimente si trairi umane. Suntem îndemnati sa cumparam anumite produse, pentru ca în acest fel facem economie sau primim ceva pe gratis. Sau daca cumparam un anumit produs, vom deveni mai buni si mai puternici, fara a schiba ceva din comportamentul nostru.
Un institut de cercetare a marchetingului, a inventariat aproape 9.000 de afirmatii folosite pentru reclame, ce urmareau de la spalarea creierului, pâna la determinarea spirituala.
Pentru a lua decizii întelepte, într-o lume în care suntem influentati atât de usor, trebuie sa descoperim care sunt adevaratele valori. Hotaraste ce vrei sa cumperi înainte de-a merge la supermarket, alege doar lucrurile care îti trebuie cu adevarat, si nu ve-i  fi înselat niciodata !
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa aleg doar ceea ce are pret înaintea Ta, privind toate lucrurile din perspectiva vesniciei. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )