Meditație 02 Septembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 81
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1839-02-septembrie-3]02 Septembrie (3)[/url]
„ Ei mi-au zis: Întreaba pe Dumnezeu, ca sa stim daca vom avea noroc în  calatoria noastra .” Judecatori 18:5
Cu câtiva ani  în urma, într-un ziar a fost publicata poza unui  barbat de culoare de 67 de ani care zâmbea cu gura pâna la urechi. Lumina  care radia de pe fata lui si se putea usor citi si în privire, era  extraordinara.
Cei care au încercat sa descopere secretul acestei marturii, citind  articolul, au înteles ca acel barbat lucrase ca hamal toata viata. Din  pricina faptului ca foarte multi oameni pe care i-a ajutat i-au dat de baut,  la vârsta de 65 de ani când s-a pensionat era deja alcoolic. Robit de  aceasta patima, batrânul vizita acelasi bar în fiecare zi .
Într-o zi însa si-a dat seama ca viata îi este o ruina, si fara sa stie  cine îi va raspunde s-a rugat pentru prima data, cerând ajutorul cuiva.
Cu toate ca nu se astepta la vreun raspuns, o voce din launtrul lui i-a  vorbit spunându-i sa cumpere o matura si un foras si sa mearga sa faca  curatenie în locul unde va descoperi cea mai mare mizerie .
Pentru ca a considerat aceasta voce fiind vocea lui Dumnezeu, batrânul a  hotarât sa faca exact cum i se spusese.
Dupa ce a cumparat matura si forasul a mers în jurul liceului din  localitatea sa unde a descoperit cea mai mare mizerie. În fiecare zi matura  toate strazile din jurul liceului, ajungând uneori chiar sa mature si  treptele care duceau spre cladire.
Procedând astfel, a scapat de bautura, iar în scurt timp a ajuns asa de  cunoscut încât liceenii îl numeau bunicul lor. Findca toti au ajuns sa-l  iubeasca si sa-l respecte, pentru jertfa pe care o facea, liceenii nu mai  aruncau hârtiile pe jos, iar atunci când treceau pe lânga batrânel, îi  zâmbeau cu simpatie.
Raspunzând în acelasi fel, zâmbetelor care îi erau adresate, batrânelul de  culoare a ajuns sa aiba chipul luminos si sa exprime cel mai frumos zâmbet.
Acest om n-a facut nimic neobisnuit pentru a avea o noua înfatisare si a  transmite tuturor un mesaj de dragoste, zâmbindu-le fericit. A urmat numai  chemarea pe care vocea lui Dumnezeu i-a adresat-o. Împlinind aceasta chemare,  spunea el; am scapat de robia alcoolului si am gasit o pace si-o bucurie  pe care n-am mai avut-o pâna atunci.
Din ziua când a auzit vocea lui Dumnezeu, acest om a înteles ca misiunea lui  este sa fie un mesager al dragostei lui Dumnezeu. De aceea nu i-a fost greu  sa mature strazile, sa se împrieteneasca si sa zâmbeasca binevoitor  tuturor liceenilor din localitate.
Care este chemarea lui Dumnezeu pentru tine ?
Daca n-ai auzit înca vocea lui Dumnezeu si înca n-ai descoperit misiunea pe  care Dumnezeu asteapta s-o împlinesti, fii gata în aceasta zi sa spui :  „Vorbeste –mi Doamne; caci robul tau asculta!”



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa înteleg care este misiunea vietii mele  si sa înfaptuiesc tot ceea ce Tu astepti, pentru ca si viata mea sa radieze  bucuria împlinirii. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Septembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Pune-ți nădejea în Domnul, Israele, de acum și până în veac! ( Psalmii 131:3 )