Meditație 30 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 100
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1842-30-august]30 August [/url]
„ Si din ceruri s-a auzit un glas, care zicea:” Tu esti Fiul Meu prea  iubit, în Tine îmi gasesc toata placerea Mea.”  Marcu 1:11
Harriett Beecher Stowe, a fost o autoare de best sellers. Ea a cunoscut  primul succes înca de la vârsta de 12 ani, pe când era eleva la gimnaziu.  La o lucrare de sfârsit de an, i s-a cerut sa scrie o povestire. Aceasta  povestire a luat locul întâi pe liceu, prin votul secret al tuturor membrilor  din juriu. Si a fost propusa pentru a fi citita la serbarea de absolvire.
Dupa ce a fost citita public în fata parintilor, întreaga audienta a  aplaudat îndelung. Când însa s-a anuntat ca autoarea povestirii este eleva  Harriett Beeacher, toti elevii scolii si parintii acestora, au aplaudat si  cu mai multa frenezie.
În acele momente de extaz, Harriet, a privit însaspre tatal sau, pe care  l-a vazut zâmbind si plin de satisfactie. Acel zâmbet al tatalui ei, a  marturisit ea mai târziu, a fost cea mai profunda apreciere pentru ceea ce- a reusit sa scrie si o puternica motivatie pentru toti anii care au urmat.
În biografia ei, ea a afirmat ca niciunul dintre premiile si medaliiile  pe care le-a obtinut mai târziu, n-a putut egala acel zâmbet al tatalui ei,  de la sarbatoarea de absolvire.
Zâmbetul tatalui sau aprecierea mamai, au un mesaj puternic; nu-i asa?
În inima fiecarui copil exista asteptarea ca sa auda din partea tatalui sau  a mamei sale cuvintele: „felicitari!” „te-ai descurcat foarte bine!”  „Sunt mândru de tine; esti un copil foarte bun!”
La botezul Domnului Isus, asa cum ne relateaza evanghelistul Marcu, cerul  s-a deschis si s-a auzit vocea Tatalui, care a declarat: „Tu esti Fiul Meu  prea iubit , în Tine îmi gasesc toata placerea Mea.” Ce declaratie  extraordinara!!!
Daca în aceasta zi, cineva ti-a spus ca faci umbra pamântului degeaba,  pentru ca nu esti bun de nimic, sa nu te descurajezi pentrua asta, pentru ca  Dumnezeu îti spune: „est fiul/fiica Mea preaiubit[a]!”



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; chiar daca în mijlocul acestei lumi, am ajuns sa  cred ca sunt un nimeni, ajuta-ma sa nu uit niciodata ca sunt special, în  fata ochilor Tai. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 30 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )