Meditație 29 August (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 115
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1843-29-august-3]29 August (3)[/url]
„ Daca voi zice: „Cel putin întunericul ma va acoperi, si se va face noapte  lumina dimprejurul meu!” Iata ca nici chiar întunericul nu este întunecos  pentru Tine; ci noaptea straluceste ca ziua, si întunericul ca lumina.

Psalmul  139:11-12

Exista o povestire care descopera cât de mare autoritate avea în predicarea  Scripturii, predicatorul George Matreson. Când acesta si-a început slujirea  într-o biserica presbiteriana din Edinburg, printre cei ce au venit sa-l  asculte a fost si o batrânica foarte saraca, ce locuia într-un bordei de  pamânt.
Dupa câteva luni de slujire, la unul dintre serviciile din biserica,  Matreson a chemat întrega congregatie pentru împartasanie. Pentru ca  niciunul dintre membrii bisericii sa nu lipseasca de la acest moment,  fiecare era chemat în fata pe nume. Când a fost însa rostit numele acelei  batrâne, aceasta era deja plecata.
Pentru ca nu stiau ce s-a întâmplat, în saptamâna care a urmat, prezbiterii  bisericii, au mers s-o caute. N-au mai gasit-o însa în bordeiul sau de  altadata, ci într-o garsoniera luminoasa situata la etajul unei cladiri. In  noua ei locuinta nu mai era nimic din mizeria, întunericul si mirosul greoi  de altadata. Desi noua locuinta era la fel de saracacioasa, acum totul  stralucea de lumina, curatenie si parfum placut.
Surprinsi de aceasta schimbare, prezbiretii au întrebat-o pe batrânica cum  de-a reusit? Da, a trebuit sa-mi schimb locuinta, le-a raspuns batrânica; pentru ca dupa  ce ai ascultat predicile noului pastor, nu mai poti locui într-o pivnita!”
Aceasta este si experienta pe care au trait-o si toti cei ce au crezut în  Învierea lui Hristos, pentru ca dupa ce auzi de aceasta mare biruinta, nu  mai poti trai în temnita pacatului.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; prin puterea învierii Fiului Tau, ajuta-mi si mie  sa pot parasi închisoarea pacatului si sa traiesc o viata noua, umblând în  lumina si sfintenie. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 29 August (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Eu sunt sărac și lipsit: grăbește să-mi ajuți, Dumnezeule! Tu ești ajutorul şi Izbăvitorul meu: Doamne, nu zăbovi! ( Psalmii 70:5 )