Meditație 28 August (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 85
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1844-28-august-3]28 August (3)[/url]
„Fiindca propovaduirea crucii este o nebunie pntru cei ce sunt pe calea  pierzarii: dar pentru noi, cari suntem pe calea mântuirii , este puterea  lui Dumnezeu.” I Corinteni.1:18
Ati fost vreodata în preajma unei persoane care si-a exersat autoritatea în  mod excesiv? Vestitul antrenor al echipei Green Boy Packers, a fost o  astfel de persoana. Atunci când vorbea el, nici chiar persoanele din  conducerea clubului nu îndrazneau sa-l întrerupa.
Unul dintre jucatorii echipei sale, a spus odata: „ Atunci când Vince  Lombardi îti spune sa stai jos, trebuie sa te asezi, fara sa mai astepti  ca sa gasesti vreun scaun!”
Nu stiu daca Domnul Isus a folosit aceleasi metode pentru a-si exprima  autoritatea. Asa cum arata evangheliile, Domnul Isus a fost plin de mânie  doar în câteva împrejurari.Chiar si în aceste situatii autoritatea  autoritatea Domnului Isus n-a fost exprimata prin rautate sau abuz, ci  printr-o sfintenie si-o dragoste deosebita.
Necajit de problemele pe care le avea cu masina sa, un sofer a mers la un  vânzator de piese de schimb pentru masini vechi si i-a spus:” As dori un  nou câmp petrolier pentru masina mea veche!”
Nu-i o afacere rea; i-a rspuns atunci vânzatorul. Daca as sti sa raspund la  solicitarea ta, m-as face asociatul tau!”
Domnul Isus n-a venit însa numai sa puna o piesa noua la o masina veche ,  sau sa ne asigure resurse pentru a trai ca mai înainte. Ci El a venit sa ne  înnoiasca viata (sa ne dea o masina noua) si sa ne asigure toate resursele de  care avem nevoie aici si toata vesnicia! N-ai vrea sa fii asociatul Lui?
Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca Ti-ai aratat autoritatea prin dragoste si  slujire, ajuta-ma sa Te urmez cu credinciosie, pentru ca sa pot trai astfel  o viata noua. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 August (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci prin har aţi fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la noi, ci este darul lui Dumnezeu. ( Efeseni 2:8 )