Meditație 25 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 108
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1847-25-august]25 August [/url]
„Pe când plecau orbii acestia, iata ca au adus la Isus un mut îndracit.  Dupa ce a fost scos dracul din el, mutul a vorbit. Si noroadele, mirate  ziceau: ”niciodata nu s-a vazut asa ceva în Israel !” Matei 9:32-33
Prin versetele biblice de astazi, evanghelistul Matei, ne arata ca atunci  când un om stapânit de puterea diavolului, a fost adus la Hristos, prin  puterea si autoritatea pe care o are si asupra puterilor întunericului,  Domnul Isus l-a eliberat .
Pentru ca Dumnezeu nu se schimba, Hristos are aceeasi autoritate si astazi.  Cu toate acestea, este însa atât de trist sa vezi ca asa de multi oameni,  nu mai apeleaza astazi la ajutorul lui Dumnezeu, si încearca sa rezolve  situatiile prin care trec, încrezându-se doar în puterile proprii.
Am citit despre o veche întâmplare în care se povestea ca o echipa de  lucratori de la un oficiu postal, a mers sa planteze stâlpi si sa întinda  cabluri telefonice pe terenul mai mutor fermieri.
Când acestia au venit sa-i întrebe despre ceea ce fac, lucratorii n-au vrut  însa sa le raspunda. Ci i-au asigurat pe fermieri ca n-ar trebui sa fie  deranjati, pentru ca au toate hârtiile de care au nevoie, pentru a împlini  aceasta lucrare. Sunt pregatiti sa raspunda oricarei situatii si oricarei  autoritati, pentru ca au toate aprobarile.
În acele momente, când lucratorii se credeau siguri de reusita, fara a  apela la ajutorul cuiva, de undeva de pe pajistile din apropiere, a început  sa alerge spre ei, un taur foarte mare si fioros.
Când au vazut pericolul, lucratorii de la posta s-au îndreptat spre fermieri  si i-au întrebat: „Acum ce facem ?” „Aratati-i hârtiile; i-au raspuns  acestia !”
În mijlocul luptelor spirituale, foarte multi crestini încearca si astazi  sa confrunte pe diavol, doar cu hârtii. Acestia se multumesc cu faptul ca  poarta un nume de crestin, sau ca au fost botezati, fiind însa fara  putere, deoarece Hristos nu traieste în viata lor.
Cu ce te legitimezi în fata provocarilor vietii ? Cu hârtii; sau cu  Hristos care traieste în viata ta?
Rugaciune: Doamne Isuse; iarta-mi îndrazneala de-a confrunta provocarile vietii  într-o autoritate falsa, si ajuta-ma sa ma încred în Tine, pentru ca sa nu  fiu dat de rusine niciodata. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Ca și Numele Tău, Dumnezeule, și lauda Ta răsună până la marginile pământului; dreapta Ta este plină de îndurare. ( Psalmii 48:10 )