Meditație 24 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 69
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1848-24-august]24 August [/url]
„ Si noi am vazut si marturisim ca  Tatal a trimis pe Fiul ca sa fie  Mântuitorul lumii.” I Ioan 4:14
Am citit o întâmplare în care se povestea ca o doamna a mers la un magazin  pentru animale si pasari de casa, dorind sa cumpere un papagal. Dupa ce s-a  plimbat multa vreme printre rafturi, acea doamna s-a oprit în dreptul unei  colivii în care a vazut un papagal foarte frumos. Hotarând sa-l cumpere, ea  a chemat proprietarul magazinului sa-i întocmeasca factura.
Când proprietarul magazinului a observat ce intentiona sa cumpere doamna,  ia spus acesteia: „nu pot sa-ti vând acest papagal, pentru ca l-am vândut la  mai multe persoane înainte, si de fiecare data a  fost adus înapoi .
Dar de ce se întâmpa aceceasta? a întrebat cumparatoarea. Desi nu voia sa-i  spuna, proprietarul i-a marturisit ca la unul dintre stapânii pe care i-a  avut, papagalul a învatat cele mai urâte cuvinte, pe care le rosteste  atunci când te astepti cel mai putin.
Nu-i nici o problema; l-a asigurat atunci cumparatoarea. Am sa-l învat eu sa  vorbeasca frumos!
Fiind hotarâta  acceptand aceasta provocare, dupa ce l-a cumparat si l-a dus  acasa, acea domna, a închis papagalul într-o cusca noua. Imediat însa ce s-a  acomodat cu noua cusca, acesta a început sa rosteasca cele mai rusinoase  cuvinte!
Dupa ce zile în sir, cu multa rabdare, acea doamna a încercat sa-l învete  alte cuvinte, noua proprietara i-a spus papagalului ca daca nu înceteaza cu  cuvintele urâte pe pare le rosteste, are sa-l pedepseasca foarte aspru.  Pentru ca papagalul a continuat folosind aceleasi vocabular, a doua zi,  aceasta, l-a închis în frigider.
Dupa însa numai câteva momente de diciplinare, proprietara a deschis usa  frigiderului, iar papagalul a zburat imediat spre cusca lui. Dupa ce si-a  scuturat aripile, acesta i-a spus proprietarei: „de acum înainte, nu voi mai  rosti nici un cuvânt urât, dar am o singura întrebare la care as dori sa-mi  dai un raspuns:” ce-au facut curcanii pe care i-am vazut închisi în  frigider?
Nu-i asa ca pentru vorbele pe care le rostim, meritam deseori o pedeapsa la  fel de aspra? Dumnezeu nu vrea însa sa ne congeleze, si nici sa ne arda în  focul iadului, de aceea este gata sa ne acorde iertarea Sa, pentru toate  relele pe care le-am savârsit.
Având astfel o viata si-o vorbire noua, trebuie sa comunicam adevarul în  orice vreme.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca din prisosul inimii vorbeste gura,  daruieste-mi o inima noua, pentru ca si vorbirea mea sa fie cu har si dreasa  cu sare. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Prea mulţi dintre noi vrem lucruri de care nu avem nevoie şi avem nevoie de ceea ce nu vrem.