Meditație 23 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 98
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1849-23-august]23 August [/url]
„ În urma, va veni sfârsitul, când El va da Împaratia în mâinile lui  Dumnezeu Tatal, dupa ce va fi nimicit orice domnie, orice stapânire si orice  putere. Caci trebuie ca El sa împarateasca pâna va pune pe toti vrajmasii  sub picioarele Sale.” I Corinteni 15:24-25
Împaratia lui Dumnezeu poate fi asemanata într-un anume fel cu ceea ce se  întâmpla în aceasta vreme în Europa. În Împaratia lui Dumnezeu, zidurile de  despartire sunt darâmate, în acelasi fel cum a cazut si zidul Berlinului,  cu câtiva ani  în urma.
În împaratia lui Dumnezeu suntem însa una, nu numai pentru ca apartinem  aceluiasi teritoriu, ci pentru ca prin Hristos, suntem uniti deplin, având  aceeasi natura, aceeasi vointa, aceeasi simtire si acelasi scop. Iar pentru  ca Hristos traieste în viata noastra, între noi nu mai exista nici un zid de  despartire.
Un delegat al unei biserci a participat odata la o conferinta de  evanghelizare mondiala. În timpul lucrarilor acestei conferinte, acest  delegat a fost asa de impresionat de aceasta noua viziune asupra lumii,  încât atunci când s-a întors acasa, a cerut tuturor membrilor din biserica  sa sa cumpere câte un glob pamântesc, si în fiecare zi, luându-l în brate,  sa se roage spunând: „faca-se voia Ta, precum în cer si pe pamânt!”
La scurt timp însa, dupa ce toti au început sa se roage astfel, a izbucnit  cel de-al doilea Razboi Mondial.
Surprinsi de aceasta situatie, acei credinciosi au început sa se întrebe:  „acesta este oare modul în care Dumnezeu raspunde rugaciunilor noastre?”  „Ne-am rugat pentru pace si a început cel mai grozav razboi!”
În anii care au urmat, acestia au ajuns însa sa înteleaga, ca înca nu-i  timpul domniei Împaratiei Pacii. Desi au cunoscut ca aceasta împaratie a  pacii va fi instaurata doar în vremea Mileniului, ei au continuat sa se  roage pentru pace, chiar si în mijlocul celui mai aprig conflict. Ei înca nu  vedeau pacea instaurata între natiuni, dar au continuat sa se roage, pentru  ca îsi doreau pacea în inimile si-n casele lor.
Nu-i usor sa instaurezi pacea; nu-i asa? Avându-L însa pe Hristos ca Domn  al inimii noastre, vom avea pace si în cele mai grele momente de criza,  pentru ca El este Domnul Pacii!”



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa ma rog pentru pace, dar sa si traiesc în  pace cu toti oamenii, pentru ca sa pot arata astfel ca Hristos este Domnul  inimii mele. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai frumoasă şi mai mişcătoare privelişte din lume este iubirea compătimitoare, care nu râvneşte nimic pentru sine, ci vrea numai să servească pe alţii.