Meditație 22 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 119
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1850-22-august]22 August [/url]
„ Cel ce nu primise decât un talant, s-a dus de a facut o groapa în  pamânt si a ascuns acolo banii stapânului sau.” Matei 25:18
Ce facem cu darul pe care l-am primit de la Dumnezeu? Slujitorul care a  primit numai un talant, desi a avut aceeasi oportunitate si acelasi timp  pentru slujire, ca cel ce primise 5 talanti, a ales sa-si înmormânteze  talantul.
Aceasta a fost însa cea mai gresita decizie pe care o putea lua.
Asemenea lui, sunt si multi oameni astazi care sunt nepasatori fata de  darurile pe care le-au primit si îsi risipesc viata, fara a realiza nici un  profit.
Am citit o întâmplare, traita de o doamna numita Nancy, care desi era  dependenta de un carucior medical, fiind paralizata de la brâu în jos, a  dezvoltat o slujire deosebita pentru persoanele singure.
Într-o zi, ea a intrat în biroul unui ziar foarte cunoscut, si-a cerut sa i  se publice un anunt. Începând cu numarul care a fost editat pentru ziua  urmatoare, chiar pe prima pagina se putea citi: „Daca nu mai ai pe nimeni,  sau te confrunti cu o problema majora, te rog; suna-ma. Sunt paralizata si  dependenta de un carucior, dar pot vorbi bine. De aceea astept cu nerabdare  sa împartasim problemele noastre!”
În urma acestui anunt, rezultatul a fost de-a dreptul uimitor. Din acel  moment, Nancy a primit mai mult de 30 de telefoane în fiecare zi, iar  numarul celor ce doreau sa-i vorbeasca si sa-i împartaseasca durerile prin  care treceau, era tot mai mare. Pentru a raspunde acestor solicitari Nancy,  petrecea cea mai mare parte a timpului sau încurajând, si mângâind pe cei  ce o cautau.
În acest fel, ea a ajuns sa fie persoana iubita, pentru sute si sute de  persoane ce aveau mari probleme în viata.
Când era întrebata cum de-a ajuns în carucior, pentru multi, raspunsul lui  Nancy, era o mare surpriza: „Am ajuns paralizata; spunea ea tuturor, pentru  ca am vrut sa ma sinucid. Locuiam singura de multa vreme, continua ea cu  explicatiile, iar în acel timp nu aveam nici un prieten si nici nu-mi placea  slujba pe care o împlineam. Pentru ca nu puteam sa vorbesc cu nimeni de spre  necazurile mele, am ajuns foarte deprimata. Din aceasta cauza, într-o zi am  hotarât s-o termin cu viata, sarind în gol de pe fereastra apartamentului  meu.
În loc însa sa-mi gasesc sfârsitul, am ajuns la spital paralizata de la brâu  în jos. În timp însa ce eram la spital, Domnul Isus mi s-a aratat într-un  vis si mi-a spus:” pâna acum ai avut un trup sanatos si un suflet  paralizat. De acum înainte vei avea însa un trup paralizat si un suflet  sanatos. Ai grija ce vei face cu el!”
Când m-am trezit am vorbit cu cei din camera de spital despre visul meu, si  acestia m-au ajutat sa-l cunosc pe Hristos. În acele momente când am  înteles cât de bolnava spiritual am fost înainte si cât de mare a fost  dragostea lui Dumnezeu pentru mine, mi-am predat viata în bratele lui  Hristos, hotarând ca atunci când voi parasi spitalul, sa spun tuturor celor  ce au probleme si traiesc în singuratate, istoria vietii mele. Din aceasta  cauza am publicat anuntul.
Care este situatia vietii tale? Daca ai un suflet sanatos, într-un trup  sanatos, fii gata sa lucrezi si sa pui aceste daruri în slujba pentru  Domnul, înainte ca sa fii silit sa o faci.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa am un suflet sanatos într-un trup  sanatos, pentru ca sa pot lucra mai mult pentru Tine. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu toate florile frumoase au şi miros plăcut, când ai de unde să culegi, alege numai acele care posedă şi una şi alta! (Goethe)