Meditație 19 August (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 74
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1853-19-august-4]19 August (4)[/url]
„ De acolo, Isus a mers mai departe, si a vazut pe un om , numit Matei,  sezând la vama. Si i-a zis : „vino dupa Mine”. Omul acela s-a sculat, si a  mers dupa El.” Matei  9:9
În cartea sa  „Sa nu renunti niciodata”, Don Howkins  a prezentat  experienta traita de o persoana al carei nume era Hilary.
Desi Hilary a ajuns presedintele unei companii prospere si a scris mai multe  carti de succes despre marketing, acesta a avut o perioada a vietii când a  ajuns falit. În acea vreme avea mari datorii financiare, era descurajat si  nu mai avea nici o directie în viata.
În acele clipe de framântare, timp de cinci ani de zile, a încercat 17  afaceri si slujbe diferite, dar fara nici un succes. Fiind proaspat  casatorit, atunci când i s-a nascut primul copil, Hilary n-a avut nici suma  de 64 de dolari, pentru a plati taxa pentru maternitate, pentru sotia lui.
Ca sa-si scoata sotia si copilul din spital, a hotarât sa vânda câteva  lucruri din casa. În acele momente însa când încerca sa-si vânda aceste  lucruri, s-a apropiat de el o persoana pe care n-o cunostea, care i-a propus  sa devina consultant comercial pentru o retea multi- level – marketing.
Luând în serios aceasta propunere, în numai un an de zile, Hilary a reusit  sa adune în structura sa aproape 7.000 de consultanti.
În urmatorii ani a ajuns în topul consultantilor, ajungând la o pozitie care  n-a mai putut fi depasit nici dupa 40 de ani. El si-a publicat secretele  reusitei sale într-o carte ce-a ajuns un best seller în domeniu, intitulata:  ”Cum sa ajungi în top”.
Desi câstigurile din aceasta pozitie, l-au facut sa ajunga printre cei mai  bogati oameni din S.U.A. în data de 4 Iulie 1972, a fost invitat pentru un  week-end de o familie din Dallas, care i-a promis ca îi vor prezenta o  afacere mai buna.
Interesati de propunere, Hilary împreuna cu sotia sa, au acceptat invitatia.  În timpul discutiilor purtate în casa lor, aceAsta familie le-a prezentat  Evanghelia si i-a ajutat sa-L cunoasca pe Hristos. Dupa acesta întâlnire,  viata lor s-a schimbat profund.
El a povestit despre acesta schimbare într-o carte pe care a scris-o  ulterior, având titlul:” Marturisiri ale unui crestin fericit”.
În aceasta carte, el a marturisit ca desi înainte a avut faima si multe  posesiuni materiale, n-a stiut ce-i adevarata fericire, pâna când nu l-a  invitat pe Hristos în viata sa.
Viata nu are sens, semnificatie si scop, atunci când încerci sa te descurci  singur. Gasesti împlinire si fericire deplina numai atunci când îl urmezi  pe Hristos, pentru ca El îti poate oferi ceea ce altfel nu poti dobândi .
Si Matei cel pe care l-a întâlnit Domnul, avea o buna pozitie sociala si  multe valori materiale. Dar nu a fost cu adevarat fericit pâna când nu a  raspuns invitatiei:”Vino dupa Mine!”



Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa raspund invitatiei dragostei Tale si sa Te  urmez cu credinciosie, pentru ca sa pot gasi adevarata fericire. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 August (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu toate florile frumoase au şi miros plăcut, când ai de unde să culegi, alege numai acele care posedă şi una şi alta! (Goethe)